Τετάρτη, 19 Δεκέμβριος 2018 13:01

Αντίστροφη μέτρηση για το 3ο Messinia Pro-Am

Γράφτηκε από τον

Η αντίστροφη μέτρηση για το 3ο διεθνές τουρνουά γκολφ Messinia Pro-Am της Costa Navarino έχει ξεκινήσει, καθώς το εν λόγω τουρνουά θα διεξαχθεί από 20 έως 23 Φεβρουαρίου του 2019.

Οι εγγραφές για ην συμπλήρωση των 30 ομάδων, που θα συμμετάσχουν στα δύο signature γήπεδα 18 οπών The Dunes Course και The Bay Course της Costa Navarino, συνεχίζονται μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της διοργάνωσης και θα ολοκληρωθούν στις 18 Ιανουαρίου. Οι γκολφέρ του Messinia Pro-Am 2019, θα έχουν την δυνατότητα να ενημερώνονται σε πραγματικό χρόνο για τα σκορ που πραγματοποιούνται, τόσο σε ομαδικό όσο και σε ατομικό επίπεδο μέσω της υπηρεσίας live score της GolfBox. Οι 30 ομάδες που θα λάβουν μέρος (αποτελούμενες από ένα επαγγελματία και τρεις ερασιτέχνες) θα αναμετρηθούν στο The Dunes Course την Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου, στο The Bay Course την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου και στο The Dunes Course το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019.

Στο αγωνιστικό μέρος του τουρνουά, οι επαγγελματίες θα διαγωνιστούν σε έναν ατομικό αγώνα Strokeplay 54 οπών, διεκδικώντας το συνολικό χρηματικό έπαθλο των 30.000 ευρώ. Να σημειωθεί ότι το o 3ο διεθνές τουρνουά Messinia Pro-Am θα ενισχύσει για ακόμα μια χρονιά το έργο των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος, μέλους του διεθνούς οργανισμού SOS Children’s Villages International, που δημιουργεί οικογένειες για παιδιά που βρίσκονται σε ανάγκη. Η ενίσχυση προς τα Παιδικά Χωριά SOS θα επιτευχθεί με δύο τρόπους, όπως και πέρυσι: α) Μέσω της φιλανθρωπικής βραδιάς “A good cause to STRIKE”,  που θα διεξαχθεί στο πλαίσιο του διεθνούς τουρνουά στις 22 Φεβρουαρίου, β) Online, μέσω της ιστοσελίδας του Messinia Pro-Am, όπου όσοι επιθυμούν μπορούν να  στηρίξουν το έργο των Παιδικών Χωριών SOS με online δωρεά μέσω του συνδέσμου:https://messiniaproam.costanavarino.com/charity.html Για ακόμη μία χρονιά, το Messinia Pro-Am διοργανώνεται σε συνεργασία με τους PGAs of Europe και τελεί υπό την αιγίδα της PGA of Greece και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γκολφ.