Πέμπτη, 10 Ιανουάριος 2019 18:31

Στις 5 Μαΐου ο αγώνας δρόμου “Run the Theatre” στη Μεγαλόπολη

Γράφτηκε από τον
Στις 5 Μαΐου ο αγώνας δρόμου “Run the Theatre” στη Μεγαλόπολη

Την Κυριακή 5 Μαΐου ο αγώνας δρόμου “Run the Theatre 2019” στη Μεγαλόπολη, όπως αποφάσισε η οργανωτική επιτροπή.

Παράλληλα καθορίστηκαν και τα τα όρια συμμετοχών ανά αγώνισμα που θα είναι: 10 χλμ.: 150 συμμετέχοντες, 5 χλμ.: 400 συμμετέχοντες, 2,5 χλμ.: 700 συμμετέχοντες.

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί με την υποστήριξη των τοπικών αθλητικών σωματείων με την συνεργασία της Περιφέρειας Πελοποννήσου. και με την έγκριση της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πελοποννήσου.

Στο πλαίσιο της Διοργάνωσης θα πραγματοποιηθούν αγώνες 10 χλμ., 5 χλμ. (και για μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων) και 2,5 χλμ. (και για μαθητές Δημοτικών Σχολείων).

Το σημείο εκκίνησης και τερματισμού καθώς και όλες οι υποστηρικτικές λειτουργίες της διοργάνωσης αλλά και οι άλλες εκδηλώσεις που θα μετατρέψουν τον αγώνα σε μια γιορτή θα βρίσκονται μπροστά από την πλατεία Ηρώων της Μεγαλόπολης.

Πρόθεση του Δήμου Μεγαλόπολης και της Οργανωτικής επιτροπής είναι η ακόμα μεγαλύτερη σύνδεση της διοργάνωσης και η προβολή του αρχαιολογικού χώρου της Μεγαλόπολης και του αρχαίου θεάτρου, σε συνεργασία με τον Σύλλογο φίλων του θεάτρου, την Αρχαιολογική υπηρεσία, το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, την Περιφέρεια και με την αιγίδα του σωματείου «Διάζωμα», να καθιερώσει την ετήσια μεγάλη και μαζική αυτή Διοργάνωση και να αναδείξει το αρχαίο θέατρο της Μεγαλόπολης!

Οι on-line εγγραφές αναμένεται να ανοίξουν στις αρχές Φεβρουαρίου.

(Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το: www.runthetheatre.gr).

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ