Παρασκευή, 24 Ιανουάριος 2014 13:02

Ο Ευκλής παρουσίασε τις ομάδες ποδηλασίας και μπάσκετ

Γράφτηκε από τον

Την περασμένη Κυριακή ο Σ.Π.Ο.Κ. Ευκλής και τα τμήματα ποδηλασίας και μπάσκετ πραγματοποίησαν με επιτυχία την παρουσίαση των ομάδων τους για το 2014. Η εκδήλωση έγινε στο παραλιακό καφέ-μπαρ "Ipanema", η αίθουσα του οποίου ήταν εξαίρετα διακοσμημένη με ποδήλατα, πανό και αφίσες αγώνων.
Ήταν αφιερωμένη στον έφορο του τμήματος μπάσκετ Περικλή Τσαλαματά (έκλεισε ένας χρόνος από τον αιφνίδιο θάνατό του) στη μνήμη του οποίου κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή.
Τον αγιασμό τέλεσε ο πατέρας Ευάγγελος Κακούρος, ακολούθησε σύντομος χαιρετισμός από τον πρόεδρο του συλλόγου Παν. Κουτρούλη, ευχές από τον αντιπεριφερειάρχη Παν. Αλευρά και τον εκπρόσωπο του Δήμου Καλαμάτας αντιδήμαρχο Παύλο Μπουζιάνη.

Παρουσίαση του
ποδηλατικού τμήματος

Κατά την παρουσίαση του ποδηλατικού τμήματος, ο έφορος Πάνος Βεργετόπουλος, η βοηθός εφόρου Δώρα Κλείδωνα, ο κ. Αλευράς και ο κ. Μπουζιάνης απένειμαν αναμνηστικά διπλώματα στους ποδηλάτες για την αγωνιστική χρονιά 2013.
Ο γενικός γραμματέας του συλλόγου Τάσος Σπηλιωτόπουλος παρουσίασε κατά αλφαβητική σειρά τους ποδηλάτεςγια τη νέα χρονιά οι οποίοι είναι οι Βεργετόπουλος, Γαϊτάνης, Γιαννιός, Γυφτέας, Γύφτουλας, Δημητρακόπουλος, Δημόπουλος, Ηλιόπουλος, Κανδιανοπούλου, Στ. Κανελλόπουλος, Σωτ. Κανελλόπουλος, Κατσαούνης, Κεφάλας, Κλείδωνα, Κοντογιαννόπουλος, Λαμπρόπουλος, Μπάκας, Μυστριώτης, Νικητόπουλος, Ξυπόλιτος, Παναγιωτοπούλου, Παπαβασιλόπουλος, Σίνος, Τσούτσος και Χριστοδουλάκης.
Η επίσημη φανέλα των ποδηλατών που θα εξακολουθήσουν να φορούν και τη νέα χρονιά φέρει το λογότυπο "Καλαμάτα" και "Ευκλής" και έχει ως έμβλημα στην πίσω μεριά τον Ιστορικό Ναό των Αγίων Αποστόλων.

Παρουσίαση του
μπασκετικού τμήματος

Ο κ. Σπηλιωτόπουλος στη συνέχεια παρουσίασε τους παίκτες του μπάσκετ και τους συνεχάρη για τη νίκη τους στην Μεγαλόπολη την προηγούμενη ημέρα, όπου έπαιξαν για το φετινό πρωτάθλημα της Β' ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ με τον Α.Ο. Μεγαλόπολης και κέρδισαν με 11 πόντους διαφορά (47-36).
Το μπασκετικό τμήμα έχει προπονητή τον Ηλία Στακιά και οι αθλητές του είναι οι Αθανασόπουλος, Αντωνάκος, Βεργινάδης, Βίγκος, Δημόπουλος, Διαμαντής, Εμμανουήλ, Καλατζόπουλος, Κισκήρας, Κλάπας, Κοτσάκος, Μέμος, Μυλωνάς, Πατζαρίδης, Ρεσβάνης, Σελιτσιάνος, Τσερπές, Τσούφης, Χουλιάρας και Χριστοδουλάκης.

Η κοπή της πίτας

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης έγινε και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Οι τυχεροί ήταν δύο και πήραν δώρα από 8 διαφορετικούς επαγγελματίες της πόλης.
Η αντιπρόεδρος και έφορος Δημοσίων Σχέσεων του Συλλόγου Ελένη Οικονομοπούλου, ο έφορος ποδηλασίας Πάνος Βεργετόπουλος και ο έφορος μπάσκετ Θανάσης Περσόπουλος, ευχήθηκαν στους αθλητές να συνεχίσουν να χαρίζουν νίκες και ευχάριστες αγωνιστικές στιγμές σ’ όλους, γιατί στον Ευκλή, όπως είπαν, «…πιστεύουμε ότι ο αθλητισμός είναι στάση ζωής».