Τετάρτη, 23 Ιανουαρίου 2019 13:24

Ο ΣΕΓΑΣ βράβευσε 9 αθλητές του Μεσσηνιακού

Γράφτηκε από τον
Ο ΣΕΓΑΣ βράβευσε 9 αθλητές του Μεσσηνιακού

Εννέα αθλητές και αθλήτριες του Μεσσηνιακού βραβεύτηκαν από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πελοποννήσου για τις διακρίσεις τους στα πρωταθλήματα της περασμένης αγωνιστικής περιόδου.

Αυτό έγινε την περασμένη Κυριακή σε συνεδριακού τύπου εκδήλωση που διοργάνωσε η ομοσπονδία στο Πνευματικό κέντρο της Τρίπολης. Σε αυτήν παρευρέθηκαν εκπρόσωποι της πολιτείας, οργανισμών, φορέων και αθλητικών συλλόγων και στο πλαίσιο της εκδήλωσης έγινε και η τελετή τιμητικών βραβεύσεων για τους αθλητές στίβου των σωματείων (15 περίπου σε αριθμό) της Περιφέρειας, Να σημειωθεί ότι ο Μεσσηνιακός Γυμναστικός Σύλλογος είχε την πολυπληθέστερη εκπροσώπηση στην εκδήλωση, καθώς όπως προαναφέραμε 9 αθλητές και αθλήτριες του επελέγησαν, βάσει διακρίσεων, στο τιμητικό αυτό τελετουργικό.

Αναλυτικά:

Μαρίδημη Χανδρινού: 1η θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα λυκείων στο άλμα σε μήκος, 6η θέση στην παγκόσμια γυμνασιάδα στο Μαρόκο, 7η θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων/ κορασίδων, 8η θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων/ νεανίδων.

Ηλιάνα Τασιοπούλου: 1η θέση στην σκυταλοδρομία 4Χ80μ, 3η θέση στα 300μ με εμπόδια στο πανελλήνιο πρωτάθλημα παμπαίδων/ παγκορασίδων.

Χριστιάνα Πλατανίτη: 1η θέση στην σκυταλοδρομία 4Χ80μ, 4η θέση στα 300μ στο πανελλήνιο πρωτάθλημα παμπαίδων/ παγκορασιδων.

Μαριλένα Φεράι: 1η θέση στην σκυταλοδρομία 4Χ80μ, 5η θέση στα 80μ με εμπόδια, στο πανελλήνιο πρωτάθλημα παμπαίδων/ παγκορασίδων.

Νικολέτα Μαχαίρα: 1η θέση στην σκυταλοδρομία 4Χ80μ στο πανελλήνιο πρωτάθλημα παμπαίδων/ παγκορασίδων.

Νίκος Ζαχαρέας: 2η θέση στο άλμα σε μήκος, 4η θέση στα 100μ με εμπόδια, στο πανελλήνιο πρωτάθλημα παμπαίδων/ παγκορασίδων.

Χρήστος Μέτα: 3η θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα λυκείων στα 400μ με εμπόδια, 5η θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων/ νεανίδων.

Κυριάκος Μαγουλιανίτης: 5η θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα λυκείων στον ακοντισμό, 6η θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων/ κορασίδων.

Γιώργος Κούσκουλας: 8η θέση στο άλμα σε μήκος στο πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων/ κορασίδων.

Στην Τρίπολη παρευρέθηκαν οι προπονητές των διακριθέντων αθλητών Άρης Τριανταφυλλόπουλος, Ελένη Χαντζή και Γιάννης Καλυβιώτης. Επίσης το “παρών” έδωσαν και τα υπόλοιπα μέλη της προπονητικής ομάδας του συλλόγου Θεόδωρος Χάντζος, Ελένη Θεοδωρακοπούλου και Παναγιώτης Κάβδας. Ως εκπρόσωπος του ΣΕΓΑΣ αλλά και του Μεσσηνιακού παρευρέθη και ο Δημήτρης Πουλόπουλος.