Πέμπτη, 24 Ιανουάριος 2019 14:12

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ: Περιφερειακή πρωτιά για το “Τόλμη” του ΙΟΝΕ

Γράφτηκε από τον

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το σκάφος «Τόλμη» του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Νοτίου Ελλάδος κατέκτησε την πρώτη θέση στη γενική κατάταξη της Περιφέρειας Νοτίου Πελοποννήσου για το 2018, όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που δημοσίευσε η Επιτροπή Ανοικτής Θαλάσσης της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας.

Το «σερί» στις πρωτιές για το σκάφος του ΙΟΝΕ έφεραν η αξιόλογες φετινές επιδόσεις και διακρίσεις τόσο σε τοπικούς αγώνες όσο και σε αγώνες πανελλαδικής εμβέλειας όπως το Ράλι Ιονίου. Ο ΙΟΝΕ παράλληλα συνεχάρη όλα σκάφη και τα πληρώματα τους για τη παρουσία και τις αγωνιστικές δραστηριότητές τους το 2018.

Η απονομή των τιμητικών διακρίσεων στις Περιφέρειες της Ελλάδος θα γίνει σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου στην Αθήνα από την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία.

Την Κυριακή κόβει πίτα

Την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του θα πραγματοποιήσει ο ΙΟΝΕ την Κυριακή 27 Ιανουαρίου στις 12 μ. στην συνεδριακή αίθουσα του Ξενοδοχείου «Pharae Palace».

Η εκδήλωση περιλαμβάνει επίσης απονομές επάθλων στους κυβερνήτες και τα πληρώματα του Αγώνα «Διήμερο Αθ. Κωστολία 2018», απονομές επάθλων στους κυβερνήτες και τα πληρώματα του Αγώνα «ΙΟΝΕ RACE 2018», παρουσίαση πίνακα ζωγραφικής εμπνευσμένου από την δραστηριότητα του Ομίλου της καλαματιανής ζωγράφου Ευγενίας Ντεκελέ.

Η είσοδος είναι ελεύθερη και η εκδήλωση είναι ανοικτή σε όλα τα μέλη και τους φίλους του ΙΟΝΕ.