Παρασκευή, 25 Ιανουαρίου 2019 13:45

Ανεβάζει στροφές και ετοιμάζεται για την απολογιστική εκδήλωση ο Γιώργος Λαζαρίδης

Γράφτηκε από τον
Ανεβάζει στροφές και ετοιμάζεται για την απολογιστική εκδήλωση ο Γιώργος Λαζαρίδης

Ο βροχερός καιρός δεν πτοεί τον Γιώργο Λαζαρίδη που συνεχίζει τις προπονήσεις του και ανεβάζει στροφές εν όψει των τουρνουά που θα ξεκινήσουν την άνοιξη.

Η αλήθεια είναι πως ο άστατος καιρός δεν είναι σύμμαχος του καλαματιανού πρωταθλητή στο τένις με αμαξίδιο, ο οποίος έχει επικεντρωθεί στον τομέα της φυσικής κατάστασης, της ενδυνάμωσης και των ασκήσεων στο σερβίς. Ο Γιώργος Λαζαρίδης μαζί με τον προπονητή του Ανδρεά Νίκα, τους γυμναστές Γιάννη Καλυβιώτη και Χριστίνα Πανταζοπούλου, τον ψυχολόγο Αριστομένη Νικολόπουλο και την διατροφολόγο Αριστέα Γαζούλη, συνεργάζονται αρμονικά με απώτερο στόχο την συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο το καλοκαίρι του 2020. Αυτός είναι ο μεγάλος στόχος του καλαματιανού αθλητή του τένις με αμαξίδιο και γι’ αυτό δουλεύει εντατικά από τώρα, μιας και ο πήχης έχει μπει ψηλά.

Οι προπονήσεις του Λαζαρίδη θα συνεχιστούν μέχρι τις αρχές Μαρτίου και στα μέσα Μαρτίου θα ξεκινήσουν τα τουρνουά. Στα τέλη του μήνα ο καλαματιανός πρωταθλητής θα συμμετάσχει με την Εθνική ομάδα στα προκριματικά του παγκοσμίου πρωταθλήματος τένις με αμαξίδιο που θα πραγματοποιηθούν στην Πορτογαλία. Ενδιάμεσα στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις ο Γιώργος Λαζαρίδης σχεδιάζει την ετήσια απολογιστική του εκδήλωση... Συγκεκριμένα την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου στο ξενοδοχείο “Elite” θα κάνει τον απολογισμό του για το 2018 και θα μιλήσει για τους στόχους του τη νέα χρονιά, μπροστά σε συναθλητές, φίλους και χορηγούς του.