Κυριακή, 03 Φεβρουάριος 2019 11:06

Μαθήματα μπιλιάρδου από τον Γιώργο Σαρμά στο TOP Billiards

Γράφτηκε από τον

 

Μαθήματα μπιλιάρδου σε όσους θέλουν να μάθουν τα μυστικά του αθλήματος πραγματοποιούνται κάθε Κυριακή στην αίθουσα του TOP Billiards.

Τα μαθήματα ξεκίνησαν από την περασμένη Κυριακή, με τον διαπιστευμένο καθηγητή μπιλιάρδου Γιώργο Σαρμά, να διδάσκει όσους ενδιαφέρονται να μάθουν, όσους ενδιαφέρονται να ασχοληθούν με το άθλημα και όσους ασχολούνται ερασιτεχνικά ή σε επαγγελματικό επίπεδο. Ετσι κάθε Κυριακή για μια ώρα θα μπορούν να παρακολουθούν όσα έχουν να τους διδάξει δωρεάν ο Γιώργος Σαρμάς, καταξιωμένος καθηγητής του μπιλιάρδου.

Αυτό επισημαίνουν μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση τους οι ιδιοκτητές του TOP Billiards, στη σελίδα του στο facebook. Η ανακοίνωση αναφέρει: “To TOP Billiards είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει ότι από αυτήν την Κυριακή 27/1 και κάθε Κυριακή 11 με 12 το πρωί θα παραδίδονται δωρεάν μαθήματα μπιλιάρδου από τον διαπιστευμένο καθηγητή μπιλιάρδου Γιώργο Σαρμά!

Είναι μία ευκαιρία για έμπειρους και μη παίκτες του μπιλιάρδου να μάθουν με τον πλέον κατάλληλο τρόπο τα μυστικά του αθλήματος!”.