Πέμπτη, 14 Φεβρουάριος 2019 14:47

Tο 6ο φύλλο της εφημερίδας του Μεσσηνιακού

Γράφτηκε από τον
Tο 6ο φύλλο της εφημερίδας του Μεσσηνιακού

Κυκλοφόρησε το 6ο φύλλο της εφημερίδας του Μεσσηνιακού το οποίο διανέμεται δωρεάν στον κόσμο και περιλαμβάνει πολλά και διάφορα θέματα για τον ιστορικό σύλλογο.

Το 6ο φύλλο έχει πρώτο θέμα τον απόηχο των εκδηλώσεων για τα 130 χρόνια ιστορίας του συλλόγου όπου γίνεται αναφορά στην μεγάλη εκδήλωση που έγινε τον περασμένο Ιούνιο παρουσία του προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου αλλά και στο 80 σελίδων αφιέρωμα για το Μεσσηνιακό που κυκλοφόρησε η “Ελευθερία”.

Σημειώνεται επίσης ότι φέτος είναι χρονιά εκλογών για τον Μεσσηνιακό.

Από εκεί και πέρα, υπάρχουν ιστορικά στοιχεία για το λογότυπο του συλλόγου με το Δαϊκλή, για την πρόσφατη βράβευση του Μεσσηνιακού από τον ΠΣΑΤ, για τον πλούσιο απολογισμό του τμήματος στίβου το 2018 αλλά και την πρώτη φετινή αναπτυξιακή ημερίδα.

Επίσης υπάρχουν στοιχεία για την λαχειοφόρο αγορά του τμήματος βόλεϊ, την επίσκεψη του προέδρου Τάκη Στασινόπουλου στο Δημοτικό Στάδιο της Μεσσήνης όπου λειτουργεί τμήμα στίβου των πράσινων, για την πορεία της γυναικείας ομάδας βόλεϊ στην Α2, για τους χορηγούς και τα ημερολόγια του τμήματος βόλεϊ καθώς και το τμήμα ποδοσφαίρου.

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ