Τετάρτη, 20 Φεβρουαρίου 2019 15:10

Στους κορυφαίους του ΣΕΓΑΣ πέντε αθλητές του Μεσσηνιακού!

Γράφτηκε από τον
Στους κορυφαίους του ΣΕΓΑΣ πέντε αθλητές του Μεσσηνιακού!

 

Μία ακόμα σημαντική διάκριση ήρθε για το τμήμα στίβου του Μεσσηνιακού, καθώς πέντε αθλητές και αθλήτριες του ιστορικού συλλόγου συγκαταλέγονται στους κορυφαίους αθλητές του ΣΕΓΑΣ για τον κλειστό στίβο.

Οι λίστες συμπληρώνονται με κριτήριο τις αγωνιστικές επιδόσεις των αθλητών και αθλητριών. Οι εγχώριες διοργανώσεις για τον κλειστό στίβο του 2019 ολοκληρώθηκαν πρόσφατα και έτσι ανακοινώθηκαν οι κορυφαίοι της χώρας και ο Μεσσηνιακός για μία ακόμα χρονιά έχει σημαντική εκπροσώπηση.

Αναλυτικά οι αθλητές που συγκαταλέγονται στους κορυφαίους του ΣΕΓΑΣ είναι:

Γιώργος Κούσκουλας, άλμα σε μήκος, επίδοση 6,82μ., 6ος καλύτερος αθλητής στην κατηγορία των eφήβων.

Μανώλης Σταυρόπουλος, 800μ., επίδοση 2’:04’’.37, 10ος καλύτερος αθλητής στην κατηγορία των εφήβων.

Γιώργος Βασιλογιαννακόπουλος, άλμα σε μήκος, επίδοση 6,29μ., 10ος καλύτερος αθλητής στην κατηγορία των παίδων.

Μαριλένα Φεράι, 60μ. με εμπόδια, επίδοση 9’’.42, 10η καλύτερη αθλήτρια στην κατηγορία των κορασίδων.

Μαριδήμη Χανδρινού (φωτό), άλμα σε μήκος, επίδοση 5,06μ., 10η καλύτερη αθλήτρια στην κατηγορία των Κορασίδων.

Με αφορμή το παραπάνω γεγονός ο Μεσσηνιακός εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρεται ότι: “Η τεράστια και διαχρονική συνεισφορά του Μεσσηνιακού στην ανάπτυξη του αθλητισμού και του κλασικού αθλητισμού της Μεσσηνίας αποδεικνύεται έμπρακτα και στο θεματικό πεδίο των κορυφαίων Ελλήνων, καθώς σε ετήσια βάση οι αθλητές/ αθλήτριες του σωματείου καταλαμβάνουν σημαντικές θέσεις στην λίστα του ΣΕΓΑΣ. Ορισμένοι πρώην αθλητές του Μεσσηνιακού εξακολουθούν ακόμα και σήμερα να κατέχουν θέσεις μεταξύ των κορυφαίων όλων των εποχών, τόσο του κλειστού όσο και του ανοιχτού στίβου. Ο Σωτήρης Παπαδέας, ο Λάμπρος Ζερβάκος, η Ελένη Χαντζή, η Μαρία Ζέρβα και φυσικά ο Λούης Τσάτουμας με τις σπουδαίες αγωνιστικές επιδόσεις του παρελθόντος αναμένεται να παραμείνουν για πολλά χρόνια στις θέσεις αυτές”.