Παρασκευή, 22 Φεβρουάριος 2019 15:02

Πλήθος κόσμου και βραβεύσεις στην πίτα του Γ.Σ. Μεσσήνης (φωτό)

Γράφτηκε από τον
Πλήθος κόσμου και βραβεύσεις στην πίτα του Γ.Σ. Μεσσήνης (φωτό)

 

Την πίτα του έκοψε το περασμένο Σάββατο ο Γυμναστικός Σύλλογος Μεσσήνης και παράλληλα βράβευσε τους παλιούς προπονητές της ομάδας Διονύση Σωτηρόπουλο και Νίκο Πεφάνη για την προσφορά τους, αλλά και την γυναικεία ομάδα βόλεϊ του συλλόγου.

Η όμορφη εκδήλωση, που περιλάμβανε και ζωντανή μουσική, φιλοξενήθηκε στην αίθουσα Δ. Κουζή, όπου το “παρών” έδωσε πλήθος κόσμου, που διασκέδασε μέχρι τις πρωινές ώρες. Ο Διονύσης Σωτηρόπουλος τιμήθηκε από το δήμαρχο Μεσσήνης Γιώργο Τσώνη, γιατί ήταν αυτός που ανέβασε για πρώτη φορά τον Γ.Σ. Μεσσήνης στη Γ’ εθνική μπάσκετ. Ο αντιδήμαρχος αθλητισμού Νίκος Χονδρός βράβευσε τον Νίκο Πεφάνη, που οδήγησε για δεύτερη φορά το σύλλογο στη Γ’ εθνική.

Ακόμα βραβεύτηκαν τα κορίτσια του γυναικείου τμήματος βόλεϊ, που μετά από 22 χρόνια επαναλειτούργησαν το τμήμα. Τα μετάλλια παρέδωσαν οι αντιδήμαρχοι Τράκας και Ξενογιάννης καθώς και οι μεγάλοι χορηγοί του συλλόγου, Πατσαβούρας, Ψαρούλης και Κουτέλας. Στην ομιλία του ο πρόεδρος του Γ. Σ. Μεσσήνης, Γρηγόρης Παναγιωτόπουλος ανέφερε τις δραστηριότητες του συλλόγου, που κλείνει φέτος 35 χρόνια. Τη γιορτή του Γ.Σ. Μεσσήνης τίμησαν με την παρουσία τους,εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, φορέων και άλλων συλλόγων από διάφορα αθλήματα.