Τρίτη, 26 Φεβρουάριος 2019 11:32

ΣΚΑΚΙ: Κυπελλούχος ΕΣΣΠΕΠ ο Ναυτικός Ομιλος Καλαμάτας (φωτό)

Γράφτηκε από τον
ΣΚΑΚΙ: Κυπελλούχος ΕΣΣΠΕΠ ο Ναυτικός Ομιλος Καλαμάτας (φωτό)

Κυπελλούχος ΕΣΣΠΕΠ αναδείχθηκε ο Ναυτικός Ομιλος Καλαμάτας καθώς κατέκτησε την πρώτη θέση στην τελική φάση των σκακιστικών αγώνων που έγιναν το Σαββατοκύριακο στο ξενοδοχείο Pharae Palace στην Καλαμάτα.

Ο Ν.Ο.Κ. στον πρώτο γύρο κέρδισε με 2.5 – 1.5 την ομάδα του Α.Ο. Κρανιδίου και στον τελικό της πήρε τη νίκη με 3-1 επί του Σ.Ο. Φιλιατρών. Την δεύτερη και τρίτη θέση κατέκτησαν οι ομάδες των Σ.Ο. Φιλιατρών και Α.Ο. Κρανιδίου αντίστοιχα ενώ τέταρτος ήταν ο ΠΣ Σπάρτης.

Με την ομάδα του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας αγωνίστηκαν οι Μαρίνα Μακροπούλου, Απόστολος Σγούρος, Γιώργος Μπελιώτης και Θοδωρής Τσεκούρας.

Παράλληλα με την διοργάνωση του κυπέλλου πραγματοποιήθηκε με την συμμετοχή 20 παικτών η φιλική ομαδική συνάντηση “Τάκης Ρουμπέας” αφιερωμένη στον αείμνηστο έφορο του Ν.Ο.Κ.

Η Καλαματιανή ομάδα θα συνεχίσει τους αγώνες της στο 37ο πανελλήνιο ομαδικό κύπελλο στις 2 Ιουνίου όπου θα αντιμετωπίσει σε αγώνες μπαράζ μια από τις 4 ομάδες της τελικής φάσης του κυπέλλου Αττικής. Η νικήτρια ομάδα θα περάσει στο final 8 της διοργάνωσης που θα πραγματοποιηθεί στην Πάτρα το διήμερο 1-2 Ιουλίου.