Τετάρτη, 27 Φεβρουάριος 2019 18:41

ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ: Τέταρτος ο Σταμάτης του Ευκλή στο Λουτράκι

Γράφτηκε από τον
ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ: Τέταρτος ο Σταμάτης του Ευκλή στο Λουτράκι

Πολύ καλή παρουσία είχε ο ποδηλάτης του Ευκλή Καλαμάτας Παντελής Σταμάτης στον διασυλλογικό αγώνα δρόμου ατομικής χρονομέτρησης, με την επωνυμία ''Loutraki Challenge ΙΙ 2019''.

Ο αθλητής του Καλαματιανού συλλόγου κατέκτησε την 4η θέση στην κατηγορία Όπεν (40+), σε διαδρομή ανάβασης 7,6 χλμ. με εκκίνηση από το Λουτράκι και τερματισμό στην Μονή Οσίου Ποταπίου. Όπως δήλωσε ο Σταμάτης, ο αγώνας έγινε σε πολύ δύσκολες καιρικές συνθήκες, με δυνατή χιονόπτωση, ανέμους και πολύ κρύο, ωστόσο κατάφερε να τερματίσει σε υψηλή θέση, με χρόνο 00:34:10.

Η πρόεδρος του Ευκλή Ελένη Οικονομοπούλου σημείωσε πως η διοίκηση του Ευκλή έδωσε θερμά συγχαρητήρια στον αθλητή και του ευχήθηκε να έχει την ίδια καλή παρουσία και στην συνέχεια της χρονιάς. Τους 3ήμερους ποδηλατικούς αγώνες δρόμου στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου συνδιοργάνωσε ο Π.Σ. Κρόνος Νίκαιας και ο ΠΕΣΑ Αστέρας Ζωγράφου, σε συνεργασία με την Seg Racing Academy, υπό την αιγίδα του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγ. Θεοδώρων, τους Πολιτιστικούς Συλλόγους Περαχώρας & Λουτρακίου και τον φορέα του Αυτοκινητοδρομίου Μεγάρων.