Παρασκευή, 08 Μάρτιος 2019 15:11

Στις 20 Απριλίου ο Γύρος της Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον

 

Μέσα στην καρδιά της άνοιξης, το Σάββατο 20 Απριλίου στις 6 το απόγευμα θα διεξαχθεί ο φετινός Γύρος της Καλαμάτας, ο οποίος θα είναι αφιερωμένος στον Σύλλογο Τυφλών Καλαμάτας.

Τον 18ο Αγώνα Δρόμου διοργανώνει ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας, που με ανακοίνωσή του γνωστοποιεί ότι συγκροτήθηκε οργανωτική επιτροπή ώστε να αναβαθμιστεί η συγκεκριμένη διοργάνωση. “Η συνεχής ανοδική πορεία των συμμετοχών την τελευταία δεκαετία υποχρεώνει τον Σύλλογο να προγραμματίσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την διεξαγωγή του αγώνα, που αποτελεί «Γιορτή της Άθλησης» των Συμπολιτών μας και μέσο προβολής της ομορφιάς της Πόλης που ζούμε σε όλη την Ελλάδα.

Συγκροτήθηκε διευρυμένη Οργανωτική Επιτροπή η οποία επεξεργάζεται τις ανάγκες της διοργάνωσης και τη συμπλήρωση με καινοτόμες ιδέες και προτάσεις οι οποίες θα αναβαθμίσουν την ποιότητά του, θα πολλαπλασιάσουν τις συμμετοχές και θα μεγαλώσουν το όφελος στην Πόλη μας”, αναφέρει η ανακοίνωση. Τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής είναι οι: Θύμιος Αλεξόπουλος, Βάσω Βαϊνά, Γιώργος Βέβες, Θεόδωρος Διαμαντόπουλος, Αλέξης Ζάννης, Αννα Καλδή, Παναγιώτης Καμπάς, Γιώργος Μιχαλάκης, Κώστας Μιχαλόπουλος, Χρήστος Μπένος, Στέλιος Μπούρας, Στέλιος Ξυπόλυτος, Αγγελος Παρθένης, Ολγα Ρεϊτζοπούλου, Βαγγέλης Σιδερέας και Δημήτρης Τσιριβάκος.