Παρασκευή, 15 Μάρτιος 2019 16:39

ΡΥΘΜΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ: Νέες επιτυχίες για τον Ηλιάδη

Γράφτηκε από τον

 

Συνεχίζονται οι διακρίσεις για το Μεσσήνιο αθλητή από τα Φιλιατρά Γιάννη Ηλιάδη στη ρυθμική γυμναστική, καθώς επέστρεψε από την Ισπανία, έχοντας στις αποσκευές του ένα ακόμα χρυσό μετάλλιο, δύο ασημένια κι ένα κύπελλο.

Ο Ηλιάδης πήρε μέρος σε δύο αγώνες, στη Σαραγόσα της Ισπανίας. Ο πρώτος πραγματοποιήθηκε στις 2 Μαρτίου, όπου κέρδισε την πρόκριση για το Spanish Cup που θα διεξαχθεί στις 25-27 Απριλίου, αφού κατέκτησε τρεις φορές την πρώτη θέση. Στο δεύτερο αγώνα, που έλαβε χώρα στις 9 Μαρτίου, ο αθλητής κατέκτησε τη 2η θέση στο σύνθετο ατομικό έχοντας λάβει 1η θέση στο σχοινί και 2η θέση στα άλλα δύο όργανα (κορδέλα και κορίνες.) Τα σχόλια των κριτών πολλά, θετικά κι ενθαρρυντικά, το ίδιο και οι προτάσεις που δέχτηκε ο Γιάννης Ηλιάδης και αφορούν κυρίως την ανάληψη προπονητικών καθηκόντων. Ο ίδιος ο αθλητής δηλώνει ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα, αφού η πίεση των προπονήσεων ήταν αρκετά μεγάλη, το ίδιο και ο ανταγωνισμός μεταξύ των συμμετεχόντων, ενώ δεν έλλειπαν και οι τραυματισμοί.

Επιστρέφοντας στην πόλη της Καλαμάτας – όπου σπουδάζει- για τον Γιάννη που συνεχίζει τις προπονήσεις του κανονικά, ακολουθώντας το πρόγραμμα των προπονητών του και στοχεύοντας ακόμα ψηλότερα.