Τετάρτη, 20 Μάρτιος 2019 18:59

ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Επιτυχίες στο τοπικό πρωτάθλημα δρόμου

Γράφτηκε από τον

 

Σημαντικές επιτυχίες για τον Ποδηλατικό Ομιλο Καλαμάτας στο τοπικό πρωτάθλημα δρόμου Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας που έγινε στην Πάτρα στις 16 και 17 Μαρτιού.

Την πρώτη ημέρα οι αθλητές έτρεξαν 24χλμ με αντιπάλο το χρόνο (ατομική χρονομέτρηση) και την δεύτερη ημέρα οι αθλητές έλαβαν μέρος στον δρόμο Αντοχής 80χλμ (εκκίνηση Παμπελοποννησιακό Στάδιο και τερματισμός 20χλμ πριν τα Καλάβρυτα).

Αρχικά είχαν δηλώσει συμμετοχή 126 αθλητές και αθλήτριες και τελικά συμμετείχαν 107.

Ο Π.Ο Καλαμάτας εκπροσωπήθηκε από τον Μάρκο Μπαρμπετσέα που στην κατηγορία εφήβων κατέκτησε την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο στον αγώνα της αντοχής. Λίγο πιο πίσω, στην 8η θέση τερμάτισε ο Γιώργος Κούκος που έλαβε συμμετοχή σε μια τέτοια διοργάνωση για πρώτη φορά δείχνοντας πολύ καλά στοιχεία. Ο Δημήτρης Δημητρακόπουλος έκανε το νταμπλ νικών καταλαμβάνοντας την 1η θέση και στα 2 αγωνίσματα στην κατηγορία ΜΑΣΤΕΡ Β΄ διατηρώντας τον τίτλο του Πρωταθλητή στην κατηγορία τα τελευταία χρόνια. Πολύ καλό πλασάρισμα στην ίδια κατηγορία είχε και ο Γιώργος Ψωματάρης. Στην κατηγορία Μαστερ Γ΄ εκπροσώπησε το σωματείο ο Νίκος Κωνσταντόπουλος καταλαμβάνοντας την 4η και 6η θέση.

Στους αγώνες συμμετείχαν τα σωματεία ΠΟ Πατρών, ΠΟ Τρίπολης, ΑΕΚ Τρίπολης, ΠΟ Καλαμάτας, ΓΣ Δύμης, Σπαρτιατικός, Ποδηλατόδρομος Πύργου, Φιλαθλητικός, ΓΠΣ Αγρινίου, Κορινθιακός, Ευκλής.

Ο Π.Ο Καλαμάτας συνεχάρη τις προσπάθειες των αθλητών του. Επόμενος στόχος θα είναι ο 42ος γύρος ''Θυσίας”, από την Πάτρα στα Καλάβρυτα που θα διεξαχθεί στις 25 Μαρτίου.