Πέμπτη, 21 Μάρτιος 2019 11:50

Στην τελική ευθεία για τον Μαραθώνιο της Μεσσήνης

Γράφτηκε από τον

 

Την προσεχή Κυριακή θα διεξαχθεί ο 14ος Μαραθώνιος Δρόμος της Μεσσήνης και οι προετοιμασίες έχουν εισέλθει στην τελική ευθεία.

Να σημειωθεί ότι παράλληλα με το μαραθώνιο, θα γίνουν και αγώνες 3 και 10 χιλιομέτρων και μέχρι σήμερα έχουν δηλώσει συμμετοχή περισσότεροι από 600 δρομείς από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Η εκκίνηση για τον Μαραθώνιο θα δοθεί στις 7 το πρωί, ο αγώνας των 10 χλμ. θα ξεκινήσει στις 9.30 το πρωί και τα 3 χιλιόμετρα στις 11.30 το πρωί. Οι εκκινήσεις και οι τερματισμοί των αγώνων θα γίνουν στην κεντρική πλατεία της Μεσσήνης, ενώ η τελετή των απονομών θα πραγματοποιηθεί στις 12 το μεσημέρι.

Περισσότερες λεπτομέρειες θα γίνουν γνωστές στην αυριανή συνέντευξη Τύπου στις 10 το πρωί στο δημαρχείο Μεσσήνης.

Οι διοργανωτές σημειώνουν με ανακοίνωσή τους ότι όποιος επιθυμεί να συνδράμει εθελοντικά στους αγώνες, συμμετέχοντας στην γραμματειακή υποστήριξη και στις απονομές μπορεί να επικοινωνήσει με το τηλέφωνο 27223 60148. Η μεγάλη αθλητική γιορτή της Μεσσήνης οργανώνεται από τον Δήμο Μεσσήνης με συνδιοργανωτή τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας, υπό την αιγίδα της Ε.ΑΣ. ΣΕΓΑΣ Πελοποννήσου, με τη στήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου, της ΕΟΣΛΜΑ-Υ και του Κέντρου Αποκατάστασης Διάπλαση.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην Οργανωτική Επιτροπή Μαραθωνίου Δρόμου του Δήμου Μεσσήνης, στο τηλέφωνο 27223 60140 και στο marathon.messini.gr