Πέμπτη, 21 Μάρτιος 2019 16:05

ΤΕΝΙΣ: Επιτυχίες για τον ΟΑΚ στην Τρίπολη

Γράφτηκε από τον

 

 

Στο προπαιδικό πρωτάθλημα τένις τζούνιορς που έγινε στην Τρίπολη συμμετείχε ο Ομιλος Αντισφαίρισης Καλαμάτας και επέστρεψε με διακρίσεις, ενώ παράλληλα τρεις αθλήτριες του ΟΑΚ έλαβαν μέρος το Σαββατοκύριακο και στα πανελλήνια τουρνουά Ε2 που έγιναν στην Αττική.

Το νέο αίμα του Ομίλου είχε εξαιρετικά αποτελέσματα και θαυμάσιες εμφανίσεις στην Τρίπολη. Τα παιδιά διασκέδασαν την συμμετοχή τους, ενώ στην Κ10 των κοριτσιών υπήρξε καλαματιανή κυριαρχία με την Κρίστυ Χριστοπούλου να επικρατεί της συναθλήτριάς της Νάγιας Παπαδοπούλου με 4-1, 4-2 μετά από ένα συναρπαστικό τελικό διάρκειας μιας ώρας.

Στους αγώνες της Τρίπολης το παρών έδωσαν οι: Πορτοκαλί επίπεδο: Γιώργος Ξάιδος Νικ. Μπαζιώτης. Κόκκινο επίπεδο: Άγγελος Κούρτης, Νικόλαος Αγγελόπουλος. Πράσινο επίπεδο: Νάγια Παπαδοπούλου, Μαρία Καζολέα, Κρίστυ Χριστοπούλου, Αγγελική Βρυώνη Οι νεαροί αθλητές ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους και έφτασαν σε νίκες και διακρίσεις βγάζοντας την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομής από τους προπονητές του ΟΑΚ.

Καλή παρουσία και στην Αττική

Στο μεταξύ, τρία κορίτσια της αγωνιστικής ομάδας πήραν μέρας όπως προαναφέραμε και σε πανελλήνια τουρνουά Ε2 που έγιναν στην Αττική.

Η Μαριάννα Παπακωνσταντίνου αγωνίστηκε στην Ραφήνα όπου έφτασε στην 8άδα του διπλού Κ14 έχοντας παρτενέρ την Αλεξάνδρα Μάγια του ΑΟΑ Φιλοθέης. Στον πρώτο γύρο απέκλεισαν τις 2-0 σετ τις Βαϊτση – Αγγελή (Ηλιούπολης) και αποκλείστηκαν από τις Τσεκούρα (Χαλκίδας) -Λιβανού (Ηλιούπολης), οι οποίες στην συνέχεια έφτασαν στον τελικό. Στο απλό Κ14 η Παπακωνσταντίνου αποκλείστηκε στην φάση των “32” από την Παπαπαναγιώτου (ΑΟΑ Αττικός Ήλιος) μετά από μεγάλη μάχη τριών σετ.

Η Βασιλική Μιχαλοπούλου με την Λήδα Μπλουγουρά πήραν μέρος στο Ε2 της Φιλοθέης (Κ12), όπου αποκλείστηκαν στα προκριματικά. Η Μιχαλοπούλου πέρασε ένα γύρο επικρατώντας της Κρανιά (ΑΣ Πάρνηθα).