Τετάρτη, 27 Μάρτιος 2019 13:50

10 νέες υποτροφίες από τη Navarino Golf Academy!

Γράφτηκε από τον
10 νέες υποτροφίες από τη Navarino Golf Academy!

 

Tο επιτυχημένο πρόγραμμα υποτροφιών γκολφ που ξεκίνησε το 2011, συνεχίζει η Navarino Golf Academy, που λειτουργεί στην Costa Navarinο.

Ετσι διοργανώνει σειρά δοκιμασιών, με το πέρας των οποίων, 10 παιδιά ηλικίας 7-14 ετών θα έχουν τη δυνατότητα να ενταχθούν στην ακαδημία και να γίνουν τα νέα μέλη της ομάδας αθλητών γκολφ της Costa Navarino.

H δοκιμαστική διαδικασία είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί αυτό το Σαββατοκύριακο από τις 3 έως τις 5 μ.μ., καθώς και το Σάββατο 6 Απριλίου από τις 16:30 έως τις 18:00. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή τηλεφωνικά στο 27230 90205 και μέσω email στη διεύθυνση golf@costanavarino.com.

Ο σταθερός στόχος της ακαδημίας είναι να προσελκύσει παιδιά από την ευρύτερη περιοχή της Μεσσηνίας, να τους γνωρίσει τα μυστικά, τους κανονισμούς αλλά και τους διαφορετικούς τύπους παιξίματος του αθλήματος, που από το 2016 είναι και πάλι ανάμεσα στα Ολυμπιακά αγωνίσματα. Παράλληλα, βάσει των ικανοτήτων τους και των επιδόσεών τους, τα παιδιά μπορούν να εγγραφούν στο πρόγραμμα υποτροφιών με στόχο να αναδειχθούν μελλοντικά, μέσα από τις τάξεις της Ακαδημίας, πρωταθλητές του γκολφ από τη Μεσσηνία.

Να σημειωθεί ότι η ακαδημία ξεκίνησε πιλοτικά, με πρωτοβουλία του καπετάν Βασίλη Κωνσταντακόπουλου, το 2011 με 10 παιδιά, ενώ σήμερα ήδη μέλη της ακαδημίας έχουν καταγράψει σημαντικές διακρίσεις και νίκες σε διεθνές επίπεδο.

Όσοι και όσες επιλέγονται κάθε χρόνο, λαμβάνουν δωρεάν εξοπλισμό και μαθήματα, ενώ για ένα ολόκληρο έτος μπορούν να χρησιμοποιούν δωρεάν τα δύο βραβευμένα γήπεδα γκολφ της Costa Navarino.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα της Costa Navarino.