Τετάρτη, 27 Μάρτιος 2019 14:50

Ρεκόρ συμμετοχών στο “Taygetos Challenge”

Γράφτηκε από τον

 

Με ρεκόρ συμμετοχών και μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο ο αγώνας ορεινού τρεξίματος “Taygetos Challenge” στην Καρδαμύλη Δυτικής Μάνης.

Ο αγώνας, που φέτος έκλεισε 10 χρόνια στο μονοπάτι πεζοπορίας Καρδαμύλης είχε φέτος 600 συμμετοχές με τους πιο δυνατούς ομίλους από Ελλάδα και εξωτερικό.

Όλη η περιοχή της Δυτικής Μάνης κατακλύστηκε από κόσμο και με τον καιρό σύμμαχο στη διοργάνωση, καθώς ήταν ηλιόλουστος και τις δύο μέρες.

Στην κατηγορία Fun 4.22 km πρώτος ήταν ο Κυριάκος Μικελόπουλος, δεύτερος ο Κωνσταντής Καλογιάννης και τρίτος ο Παντελής Σιώζος.

Στην κατηγορία Experience 19.40km πρώτος ήταν ο Δημήτρης Θεοδωρακάκος, δεύτερος ο Νίκος Πονηρέας και τρίτος ο Σταμάτης Χατζησταύρου.

Στην κατηγορία Marathon 36.72km πρώτος ήταν ο Δημήτρης Σελέτης, δεύτερος ο Φώτης Ζησιμόπουλος και τρίτος ο Θανάσης Παγουνάδης.

Στις απονομές συμμετείχε εκ μέρους της Περιφέρειας Πελοποννήσου η υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος του συνδυασμού Νίνα Δράκου- Χρυσού που τόνισε: "Θα ήθελα να εκφράσω τα συγχαρητήριά μου για αυτό το σπουδαίο αθλητικό γεγονός που φέτος με ρεκόρ συμμετοχών, έκλεισε τα 10 χρόνια συνεχούς διοργάνωσης. Η Περιφέρεια Πελοποννήσου είναι πάντα υποστηρικτής και αρωγός σε τέτοια μεγάλα οργανωμένα αθλητικά δρώμενα που αναδεικνύουν τον πλούτο της Δυτικής Μάνης και αναβαθμίζουν τον αθλητικό τουρισμό. Ας συνεχίσουν να ενθαρρύνονται τέτοιες δυναμικές διοργανώσεις!”