Τετάρτη, 27 Μάρτιος 2019 16:14

Ο Γ.Σ. Kalamata Running Project στον Μαραθώνιο Μεσσήνης

Γράφτηκε από τον
Ο Γ.Σ. Kalamata Running Project στον Μαραθώνιο Μεσσήνης

 

Με 43 αθλητές και αθλήτριες συμμετείχε ο Γ.Σ. Kalamata Running Project στον 14ο Μαραθώνιο Μεσσήνης που έγινε την Κυριακή.

Ο Καλαματιανός σύλλογος ήταν πιστός στο ραντεβού του 14ου Μαραθωνίου της Μεσσήνης, λαμβάνοντας μέρος στον Ημιμαραθώνιο στα 10χλμ και στα 3 χλμ. Όλοι έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, παρά την αρκετή ζέστη απολαμβάνοντας τον αγώνα και την συμμετοχή τους. Οι διακρίσεις του συλλόγου ήταν αξιοσημείωτες. Συγκεκριμένα, ο Παναγιώτης Κάβδας νίκησε στην σκυτάλη του Μαραθωνίου (2χ21.100μ) μαζί με τον συναθλητή του Δημήτρη Ρούτση. Στα 10χλμ ανδρών ο Mat Kempton τερμάτισε στη 2η θέση. Στα 10χλμ γυναικών η Ash Kempton κέρδισε τον αγώνα κάνοντας ρεκόρ διαδρομής, η Ελένη Θεοδωρακοπούλου τερμάτισε 2η και η Έφη Αλέξη 5η.

Τέλος, στα 3χλμ η Βάσω Ντίνη τερμάτισε 2η. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Mat Kempton και η Ash Kempton είναι ζευγάρι Αμερικανών δρομέων, οι οποίοι φιλοξενούνται από τον σύλλογο. Μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για τον Γ.Σ. Kalamata Running Project , την Ελλάδα και την Καλαμάτα και φυσικά την ελληνική φιλοξενία. Πλέον ο σύλλογος ετοιμάζεται για τον επόμενο αγώνα που δεν είναι άλλος από τον Γύρο της Καλαμάτας.