Πέμπτη, 28 Μάρτιος 2019 16:49

Μεγάλη συμμετοχή στο 25ο Φεστιβάλ Μπριτζ Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον
Μεγάλη συμμετοχή στο 25ο Φεστιβάλ Μπριτζ Καλαμάτας

Με μεγάλη συμμετοχή και απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 25ο Φεστιβάλ Μπριτζ Καλαμάτας που διοργάνωσε ο ΟΑΜΚ υπό την αιγίδα της Περιφερείας Πελοποννήσου, του Δήμου Καλαμάτας και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μπριτζ.

Από τις 22 έως τις 25 Μαρτίου παραπάνω από 200 αθλητές από όλη την Ελλάδα, συμμετείχαν στους αγώνες που έγιναν στο ξενοδοχείο Horizon Blu. Επισκέπτες από την Αθήνα, την Θεσσαλονίκη, την Τρίπολη, την Πάτρα, την Ρόδο, τα Χανιά και όχι μόνο συμμετείχαν στο φετινό φεστιβάλ, ενώ πολύ ευχάριστη και ενθαρρυντική ήταν και η συμμετοχή τόσο των νέων ενήλικων παικτών (αρχάριοι - μαθητές 2018-2019), όσο και των μικρών μας φίλων που έλαβαν μέρος σε ημερίδες παίδων.

Πραγματοποιήθηκαν αγώνες ομάδων και ζευγών στις κατηγορίες 1-9 και OPEN. Συγκεκριμένα στην κατηγορία OPEN συμμετείχαν 19 ομάδες, με την ομάδα Χριστοδούλου αποτελούμενη από τους, Κυρίτση – Δοξιάδη – Παναγάκη – Χριστοδούλου – Καβαντούρη– Φράγκος να κερδίζει την πρώτη θέση. Την 2η θέση της γενικής κατάταξης έλαβε η ομάδα Καραμανλής με τους Γεωργίου – Τριβυζάς – Καραμανλής – Καραμανλή. Στην 3η θέση ολοκλήρωσε τους αγώνες της η ομάδα Λιόσης με τους Λαδόπουλο – Παπακυριακόπουλο– Λιόση– Βρούστη, ενώ 1η ομάδα από τον όμιλο της Καλαμάτας αναδείχθηκε η ομάδα Θεοδώρου με τους Π. Φασουλή – Α. Θεοδώρου – Δ. Θωμόπουλο και Δ. Κατσίποδα..

Αντίστοιχα στην κατηγορία 1-9 συμμετείχαν 17 ομάδες και η κατάταξη είχε ως εξής: 1η θέση ομάδα Παταβούκα (Παταβούκας – Σανσόγλου – Σιμάτη – Μελεούνη), 2η θέση ομάδα Μαρκόπουλου (Τσουκαλά – Μαρκοπούλου – Ζερβογιάννης – Γρηγοριάδου) και 3η θέση η ομάδα Μπέη (Trnavac– Μπέη – Κορομηλάς – Κορομηλάς ) ενώ 1η ομάδα του ομίλου της Καλαμάτας αναδείχθηκε η ομάδα Δογάνη (Κ. Κωνσταντόπουλος– Ι. Καράμπελα – Δ. Δογάνη – Κ. Δογάνη)

Στους αγώνες ζευγών συμμετείχαν συνολικά 88 ζευγάρια , 59 στην κατηγορία OPEN και 29 στην κατηγορία 1-9 με την γενική κατάταξη να έχει ως εξής :

Κατηγορία OPEN

1ο Ζεύγος Ζώτος – Αθανασιάδης

2ο Ζεύγος Λιόσης – Βρούστης

3ο Ζεύγος Παπακυριακόπουλος – Λαδόπουλος

1ο Ζεύγος ΟΑΜΚ Δ. Κτεναβέας – Ε. Κτεναβέα

Κατηγορία 1 – 9

1ο Ζεύγος Μπέη – Trnavac

2ο Ζεύγος Μελεούνη – Σιμάτη

3ο Ζεύγος Καράμπελας – Κωνσταντόπουλος

1ο Ζεύγος ΟΑΜΚ Π. Μελιγαλιώτης – Δ. Δρακόπουλος

Το διοικητικό συμβούλιο του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Καλαμάτας, με ανακοίνωση που υπογράφουν ο πρόεδρος Δημήτρης Κατσίποδας και η γενική γραμματέας Καλλιόπη – Κλαίρη Μιχαλοπούλου, συνεχάρη και ευχαρίστησε όλους του αθλητές που έλαβαν μέρος στο φεστιβάλ και δημιούργησαν τις κατάλληλες συνθήκες για ένα όμορφο και ανταγωνιστικό τουρνουά, το ξενοδοχείο Horizon Blu για την άψογη φιλοξενία και την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών, την Περιφέρεια Πελοποννήσου, τον Δήμο Καλαμάτας και την ΕΟΜ για την υποστήριξη τους και βέβαια τους χορηγούς.

Βραβεύθηκαν Αλεξανδρόπουλος και Αλεξοπούλου

Πέρα από τα έπαθλα στους νικητές των γενικών κατατάξεων και των ειδικών κατηγοριών, ο ΟΑΜΚ φέτος απένειμε επίσης τιμητική πλακέτα τόσο στον πρώην πρόεδρο του ομίλου και νυν μέλος του ΔΣ της ΕΟΜ Γιώργο Αλεξανδρόπουλο για την πολυετή προσφορά του στο άθλημα του μπριτζ ως αθλητή, δάσκαλο και παράγοντα όσο και στο μέλος του ομίλου μας Αθηνά Αλεξοπούλου για την επίσης πολυετή προσφορά της και συμμετοχή της στα δρώμενα του ΟΑΜΚ.

 

 

 

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ