Πέμπτη, 04 Απρίλιος 2019 12:57

Ετοιμο για νέες διακρίσεις το "Blue Line" του Αίολου

Γράφτηκε από τον

 

Μετά τη μεγάλη επιτυχία με τη 2η θέση στην κατηγορία του (στους ερασιτέχνες και 4η στη γενική) στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα ιστιοπλοΐας, το "Blue Line" του Αίολου ετοιμάζεται για νέες προκλήσεις.

Το καλαματιανό σκάφος βάζει... πλώρη για το παγκόσμιο πρωτάθλημα, που θα γίνει τέλη Μαΐου με αρχές Ιουνίου στην Κροατία, ενώ στόχος είναι να ξεχωρίσει και στο πανελλήνιο πρωτάθλημα. Το 2019 είναι γεμάτο από υποχρεώσεις για τον κυβερνήτη του σκάφους Γιώργο Δρακόπουλο και το πλήρωμα και η νέα σεζόν ξεκίνησε ουσιαστικά από χθες, όπου μετά τη χειμερινή συντήρηση έγινε η καθέλκυση του “Blue Line” στη Μαρίνα της Καλαμάτας.

Το "Blue Line” αναβαθμίστηκε και μπορεί πλέον να στοχεύσει ψηλότερα, όπως λέει και ο Γιώργος Δρακόπουλος.

“Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι φέτος, γιατί έχουμε πολλές αγωνιστικές υποχρεώσεις και μας στηρίζουν μεγάλοι χορηγοί και επιπλέον έχουμε πάρα πολλούς υποστηρικτές. Η νέα χρονιά περιλαμβάνει το Παγκόσμιο και το Πανελλήνιο πρωτάθλημα, που για μας είναι στόχος η κατάκτηση της πρώτης θέσης. Το σημαντικό όμως είναι ότι θα έχουμε και μια συνέχεια τουλάχιστον 5-6 χρόνων σε κορυφαίο αγωνιστικό επίπεδο λόγω της τονωτικής βοήθειας που δεχθήκαμε φέτος”.

Στο ίδιο μήκος κύματος και το μέλος του πληρώματος Ντίνος Χρυσομάλλης που εξέφρασε τη χαρά του γιατί, όπως λέει“Αναγνωρίζεται η προσπάθεια που κάνουμε η οποία είναι πολύ δύσκολη γιατί δεν είμαστε επαγγελματίες, είμαστε ερασιτέχνες ιστιοπλόοι. Χαιρόμαστε πολύ που μας στηρίζει η «Μυθική Πελοπόννησος» για την οποία θα γίνουμε πρεσβευτές τουρισμού στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στην Κροατία”. Στη χθεσινή καθέλκυση του σκάφους "Blue Line" παρευρέθηκε ακόμα ο πρόεδρος του Αίολου Χάρης Βγενής, ο οποίος τόνισε ότι το εν λόγω σκάφος βραβεύτηκε πριν λίγο καιρό μαζί με 2 ακόμα σκάφη για τις διακρίσεις σε πανευρωπαϊκό επίπεδο ανάμεσα σε 720 σκάφη που αποτελούν τον ελληνικό στόλο! Σημείωσε ακόμα τη βοήθεια της περιφέρειας Πελοποννήσου, αλλά και της Aegean Airlines στον Αίολο και συγκεκριμένα στο καλαματιανό σκάφος.

Τέλος η αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου Αντωνία Μπούζα δήλωσε μεταξύ άλλων ότι με το "Blue Line" θα διαφημιστεί η Πελοπόννησος.