Τετάρτη, 10 Απρίλιος 2019 15:14

Tην Κυριακή το ομαδικό σχολικό πρωτάθλημα σκακιού

Γράφτηκε από τον
Tην Κυριακή το ομαδικό σχολικό πρωτάθλημα σκακιού

Το ομαδικό σχολικό πρωτάθλημα σκακιού Νομού Μεσσηνίας για το 2019 διοργανώνουν την Κυριακή το 2ο Δημοτικό Σχολείο Καλαμάτας, η Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων Καλαμάτας και η Σκακιστική Ακαδημία του Μορφωτικού Συλλόγου Μεσσηνίας.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν νέοι σκακιστές οι οποίοι είναι μαθητές και μαθήτριες δημοτικών σχολείων νομού Μεσσηνίας με 4 μελής ομάδες. Επιτρέπεται και η συμμετοχή περισσότερων από μιας ομάδας από το ίδιο σχολείο καθώς και οι ομάδες να έχουν και 2 αναπληρωματικούς. Αν υπάρχουν μεμονωμένοι μαθητές οι διοργανωτές μπορούν να δημιουργήσουν μεικτές ομάδες με σκοπό να συμμετέχουν όλοι οι μαθητές.

Θα υπάρχει ελεύθερη συμμετοχή για κάθε μαθητή και μαθήτρια δημοτικού σχολείου με ή χωρίς δελτίο σκακιστή. Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται μέχρι την Πέμπτη 11/04/2019 στο email a.tmalama@yahoo.gr ή στο τηλ.6979508928, αναφέροντας ονοματεπώνυμο και σχολείο ενώ όσοι αργήσουν θα δηλωθούν στο χώρο των αγώνων και θα παίξουν από το 2ο γύρο.

Οι αγώνες θα γίνουν στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Καλαμάτας (Βύρωνος 2).

Η ώρα προσέλευσης την Κυριακή είναι 9.30πμ και έναρξη στις 10.00πμ. Θα πραγματοποιηθούν 5 γύροι. Ελβετικό σύστημα 5 γύρων με χρόνο σκέψης 30 λεπτά για όλη την παρτίδα.

Συντονιστής θα είναι η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αμαλία Μάλαμα, διευθυντής αγώνων ο Βαγγέλης Λαμπρόπουλος και επικεφαλής διαιτητής ο Αντώνης Κυριακόπουλος.

“Αγωνιζόμαστε στη σκακιέρα και στη ζωή και όχι στη οθόνη του υπολογιστή”, αναφέρει το μήνυμα των διοργανωτών.

(Πληροφορίες τηλ.6979508928).