Τετάρτη, 10 Απρίλιος 2019 19:19

ΣΚΑΚΙ: Διακρίσεις του ΝΟΚ στα ατομικά πρωταθλήματα

Γράφτηκε από τον

Τα ατομικά πρωταθλήματα ανδρών γυναικών της ΕΣΣΠΕΠ για το 2019 πραγματοποιήθηκαν στην Τρίπολη από τις 5 έως τις 7 Απριλίου.

Το τουρνουά ήταν χωρισμένο σε 2 ομίλους με την συμμετοχή 51 ατόμων. Ο Ναυτικός Ομιλος Καλαμάτας εκπροσωπήθηκε από 4 αθλητές του στον Α όμιλο και 14 αθλητές του στον Β όμιλο. Οι σκακιστές-σκακίστριες που συμμετείχαν από τον Καλαματιανό σύλλογο ήταν οι: Κωνσταντίνος Κελέσης, Νικόλας Κυριακόπουλος, Σταμάτης Δραγώνας, Κωνσταντίνος Κατερινόπουλος, Παναγιώτης Κουμουνδούρος, Ραφαήλ Ζιώγος, Δημήτρης Ζιώγος, Παναγιώτης Σπυρόπουλος, Γιώργος Σπυρόπουλος, Χριστίνα Κουντούρη, Νικόλας Ταβουλαρέας, Κωνσταντίνος Κατσαρέας , Χρήστος Βέκκος, Θεόδωρος Αθανασόπουλος, Ανδριάνα Αθανασοπούλου, Κωνσταντίνος Σαραντόπουλος, Ηλίας Πουλόπουλος και Παναγιώτης Μπούρας.

Νικήτρια στον Β’ όμιλο ήταν η σκακίστρια του Ν.Ο.Κ. Ανδριάνα Αθανασοπούλου με 5 βαθμούς σε 5 αγώνες. Από το Ν.Ο.Κ. διακρίθηκαν ακόμη οι Κωνσταντής Κατσαρέας και Ηλίας Πουλόπουλος που βραβεύτηκαν με μετάλλια στις κατηγορίες Α-12 στον Β όμιλο και Α-16 στον Α όμιλο. Πρωταθλητής ανδρών της ΕΣΣΠΕΠ ήταν ο 16αχρονος Κορμάς Γεώργιος και πρωταθλήτρια γυναικών η Μαρία Ρομπάκη. Τους αγώνες διοργάνωσαν ο Σ.Σ. Τρίπολης και η ΕΣΣΠΕΠ.