Πέμπτη, 11 Απρίλιος 2019 15:03

Μετάλλιο ο Σινόπουλος στο Kallithea Run 2019

Γράφτηκε από τον

 

Μετάλλιο στο Kallithea Run 2019 που διοργανώθηκε για 8η συνεχόμενη χρονιά την περασμένη Κυριακή από τον Φιλαθλητικό Σύλλογο Καλλιθέας και τον Δήμο Καλλιθέας κατέκτησε ο Πάνος Σινόπουλος.

Ο αθλητής του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας έτρεξε στον αγώνα των 10 χιλιομέτρων, σημειώνοντας μία εξαιρετική επίδοση, που τον ανέβασε στο βάθρο των νικητών, στην 3η θέση στη γενική κατάταξη με χρόνο 37:13".

Την τριάδα των νικητών στους άντρες συμπλήρωσαν στην 1η θέση ο Ρουκλιώτης Γεώργιος με χρόνο 35:18 και στη 2η θέση ο Παπαδόπουλος Χρήστος με χρόνο 36:49.

Στις γυναίκες, 1η τερμάτισε η Ντενίζ Δημάκη με χρόνο 39:04, 2η η Διαμαντέα Ροδάνθη με χρόνο 44:02 και 3η η Λουκάκη Δέσποινα με χρόνο 44:33.

Ο αγώνας έγινε με επιτυχία, υπό την αιγίδα του υπουργείου τουρισμού, του ΕΟΤ, της Περιφέρειας Αττικής και του ΣΕΓΑΣ.

Οι συμμετοχές ξεπέρασαν κάθε προσδοκία με τον κόσμο να δίνει δυναμικό «παρών» για άλλη μια φορά κατακλύζοντας τους γύρω δρόμους και ιδιαίτερα γύρω από την πλατεία Δαβάκη, όπου ήταν η εκκίνηση και ο τερματισμός των αγώνων.

Οι διοργανωτές πρόσφεραν τα μέγιστα ώστε όλοι οι συμμετέχοντες να απολαύσουν και να χαρούν τους αγώνες στηρίζοντας ταυτόχρονα τον κοινωνικό τους σκοπό, αφού μέρος των εσόδων θα πάει στην "Κιβωτό του Κόσμου".

Ο ΣΔΥΜ συνεχάρη τον Σινόπουλο για την επιτυχία του.