Παρασκευή, 12 Απρίλιος 2019 15:35

ΚΑΡΑΤΕ: 21 μετάλλια ο Παμμεσσηνιακός στο πανελλήνιο κύπελλο

Γράφτηκε από τον
ΚΑΡΑΤΕ: 21 μετάλλια ο Παμμεσσηνιακός στο πανελλήνιο κύπελλο

Με διψήφιο αριθμό μεταλλίων επέστρεψε ο Παμμεσσηνιακός Α.Σ. από τη Χαλκίδα, εκεί όπου διεξήχθη το πανελλήνιο κύπελλο εγχρώμων και μαύρων ζωνών Shito Ryu Καράτε.

Ο Παμμεσσηνιακός συμμετείχε με 12 αθλητές και αθλήτριες, κατακτώντας 8 χρυσά, 7 αργυρά και 6 χάλκινα μετάλλια, σε μια διοργάνωση που συμμετείχαν 800 αθλητές από 45 και πλέον συλλόγους απ’ όλη την Ελλάδα. Κάτι που δείχνει τη δουλειά που γίνεται όλα αυτά τα χρόνια στον καλαματιανό σύλλογο. 

Οι αγώνες έγιναν υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε (ΕΛΟΚ) στο Κλειστό Κανήθου Χαλκίδας ¨Τάσος Καμπούρης¨. Αναλυτικά οι αθλητές που ανέβηκαν στο βάθρο και εντυπωσίασαν με την υψηλή τους τεχνική κατάρτιση στα κάτα (τεχνικό μέρος) και στο κούμιτε (αγωνιστικό μέρος) είναι: Νίκος Αδαμόπουλος (κούμιτε), Αναστάσιος Χασανάκος (κούμιτε), Γιώργος Χριστόπουλος (κάτα), Συμεών Σταθόπουλος (κάτα), Ιωάννης Μπακάκης (κάτα), Δημήτριος Σμυρνιός (κάτα), Ηλίας Ηλιόπουλος (κάτα) και Νικήτας Δημόπουλος (κάτα), όλοι χρυσό μετάλλιο.
Αργυρό μετάλλιο πήραν οι: Διονυσία Νικολοπούλου(2) (κάτα και κούμιτε) Παναγιώτης Βασιλείου (κάτα), Μανώλης Προϊμάκης (κάτα), Δημήτριος Σμυρνιός (κούμιτε), Ιωάννης Μπακάκης (κούμιτε) και Γιώργος Χριστόπουλος (κούμιτε).
Τέλος το χάλκινο μετάλλιο πήραν οι: Κωνσταντίνος Σταθόπουλος (2) κάτα και κούμιτε), Παναγιώτης Βασιλείου (κούμιτε)Νίκος Αδαμόπουλος (κάτα),Συμεών Σταθόπουλος (κούμιτε) και Μανώλης Προϊμάκης (κούμιτε)).

Δηλώσεις Γιουρτούμα και Μπούρα

Ο πρόεδρος του Παμμεσσηνιακού Αθλητικού Συλλόγου Αντώνης Γιουρτούμας δήλωσε για τις παραπάνω επιτυχίες: “Θέλω να συγχαρώ όλους όσους συνέβαλαν για να έρθουν επιτυχίες, μια ακόμα φορά στο σύλλογο μας. Θέλω να συγχαρώ την προπονητική μας ομάδα προεξέχοντος του πρωτομάστορα του συλλόγου μας κ.Ευθύμιου Μπούρα που αγόγγυστα προσφέρει τις υπηρεσίες του όλα αυτά τα χρόνια και του νέου αίματος που έρχεται με τον Χρυσό Βαλκανιονίκη μας Ιωάννη Μπούρα και τον Πρωταθλητή Ελλάδος Ευάγγελο Μπούρα. Επίσης θέλω να απονείμω τα εύσημα σε όλους τους αθλητές που αγωνίσθηκαν αλλά και στους γονείς αυτών των παιδιών που είναι άξιοι συμπαραστάτες στις προσπάθειες μας”. Ο πρόεδρος της διαιτησίας για την Νότια Ελλάδα και επίσημος εξεταστής Νταν της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε Ευθύμιος Μπούρας δήλωσε τα εξής: “Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια και το αποτέλεσμα των παιδιών. Σίγουρα φάνηκε για μια ακόμη φορά η σωστή και οργανωμένη δουλειά που γίνεται από όλους στο σύλλογο μας. Το μέλλον ανήκει σε αυτούς που εργάζονται με γνώση και αγάπη γι’ αυτό που κάνουν και αποζητούν πάντα το καλύτερο. Εύχομαι να συνεχίσουν οι αθλητές μας με τον ίδιο ζήλο και σίγουρα το μέλλον τους ανήκει”.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ