Κυριακή, 21 Απρίλιος 2019 12:08

Ο ΣΔΥΜ σε Ρότερνταμ, Βερολίνο και Κωνσταντινούπολη (φωτό)

Γράφτηκε από τον
Ο ΣΔΥΜ σε Ρότερνταμ, Βερολίνο και Κωνσταντινούπολη (φωτό)

 

Σε αγώνες που έγιναν σε τρεις μεγάλες πόλεις της Ευρώπης συμμετείχε ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας την Κυριακή 7 Απριλίου.

Συγκεκριμένα, μέλη του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας, μαζί με τους συνοδούς τους, που συμμετείχαν στον 39ο Μαραθώνιο του Ρότερναμ, στον 39ο Ημιμαραθώνιο Βερολίνου και στον ημιμαραθώνιο της Κωνσταντινούπολης.

Αναλυτικά στο Μαραθώνιο του Ρόττερνταμ έτρεξαν κοντά στους 17000 δρομείς, μαζί με τα επτά μέλη του ΣΔΥΜ τερματίζοντας όλοι επιτυχώς.

Αναλυτικά συμμετείχαν οι Θανάσης Καλδής, Γιώργος Παπανικολάου, Δημήτρης Αγγελόπουλος, Σωτήρηας Καββαθέας, Νίκος Τζαμουράνης, Παναγιώτης Καμπάς, Γιώργος; Παπασταθόπουλος.

Στον 39° Ημιμαραθώνιο του Βερολίνου συμμετείχαν πάνω από 35000 δρομείς, τρέχοντας σε μία επίπεδη και όμορφη διαδρομή, κάτω από καλές καιρικές συνθήκες. Αναλυτικά τα μέλη που συμμετείχαν ήταν οι Κρόμπας, Αγγελόπουλος, Αγριοπούλου και Τομαράς.

Τέλος, στον ημιμαραθώνιο της Κωνσταντινούπολης τερμάτισαν λίγο παραπάνω από 10000 δρομείς, ανάμεσά τους και δύο μέλη του Συλλόγου μας, οι Τσιριβάκος Δημήτρης με χρόνο 2:02:54 και ο Λαμπρόπουλος Αποστόλης με χρόνο 2:28:00.

Ο ΣΔΥΜ συνεχάρη και τις τρεις αποστολές των μελών.