Τετάρτη, 24 Απρίλιος 2019 17:39

Υψηλό επίπεδο και ανταγωνισμός στο Πελοποννησιακό Μπιλιάρδου που έγινε με επιτυχία στο TOP Billiards

Γράφτηκε από τον
Υψηλό επίπεδο και ανταγωνισμός στο Πελοποννησιακό Μπιλιάρδου που έγινε με επιτυχία στο TOP Billiards

 

Με υψηλό επίπεδο, έντονο ανταγωνισμό και αμφίρροπα παιχνίδια πραγματοποιήθηκε στην Καλαμάτα το Πελοποννησιακό πρωτάθλημα 9ball Μπιλιάρδου. Οι αγώνες ολοκληρώθηκαν την Κυριακή στο TOP Billiards με την συμμετοχή 33 αθλητών από την Πελοπόννησο.

Νικητής ήταν ο Δημήτρης Λουκάτος από το Αίγιο, ο οποίος επικράτησε με 11-9 του Καλαματιανού Δημήτρη Χριστόπουλου σε ένα συναρπαστικό τελικό που κράτησε σχεδόν τρεις ώρες, με ανατροπές και μάχη πόντο πόντο μέχρι το τέλος.

Είναι αξιοσημείωτο πως στην 8άδα για πρώτη φορά βρέθηκαν αρκετοί Καλαματιανοί. Ο λόγος για τους Χριστόφορο Γουδέλη, Δημήτρη Χριστόπουλο, Αλέξανδρο Κάρβελη, Τζανέτο Μπατσινίλα και Πάνο Δημόπουλο.

Στην 8άδα τα ζευγάρια ήταν Λουκάτος – Γουδέλη, Χριστόπουλος- Κάρβελης, Μπατσνίλας – Χαρλααύτης, Δημόπουλος – Ξυπολητέας.

Στην 4άδα τα ζευγάρια ήταν Χριστόπουλος – Χαρλαύτης και Λουκάτος – Ξυπολητέας.

Ο Λουκάτος είχε δύσκολη νίκη και στον ημιτελικό απέναντι στον Καλαματιανό Χριστόφορο Γουδέλη.

Ο εκ των ιδιοκτητών του TOP Billiards Δημήτρης Κεράνης τόνισε: “Ηταν χαρά μας που για μια ακόμη φορά οι Καλαματιανοί αθλητές απέδειξαν ότι είναι σε υψηλό επίπεδο και μπορούν εύκολα να ανταγωνιστούν παίκτες από όλη την Ελλάδα”.

Ο Δημήτρης Λουκάτος τόνισε: “Οσο προχωρούν τα τουρνουά γίνονται και πιο δύσκολα. Εχει ανέβει το επίπεδο στην Ελλάδα. Ο αγώνας ξεκίνησε άσχημα, υπήρχε κούραση και η πίεση του τελικού, αλλά στο τέλος βοήθησε και ο αντίπαλος αφού τα λάθη που έκανα εγώ στην αρχή, τα έκανε αυτός στο τέλος. Ξέρουμε ότι εδώ βρίσκουμε το ιδανικό περιβάλλον για να αγωνιστούμε και να κάνουμε το καλύτερο. Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στο τουρνουά”.

Ο Δημήτρης Χριστόπουλος από την πλευρά του σημείωσε: “Ηταν πολύ καλό παιχνίδι από τον Δημήτρη Λουκάτο που έχει κάνει αρκετά βήματα ανόδου στην απόδοση του τον τελευταίο καιρό, μετά από συνεχόμενα τουρνουά στα οποία συμμετέχει. Το πάλεψα όσο μπορούσα, κατά διαστήματα πήγα καλά, ήταν ένας τελικός που κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Είναι ευχαριστημένος για την 2η θέση, προχωράμε για τις επόμενες διοργανώσεις να διεκδικήσουμε το καλύτερο. Η διοργάνωση για ακόμη μια φορά ήταν αρκετά καλή τόσο από την συμμετοχή αθλητών και ανταγωνιστικό επίπεδο όσο και σε συμμετοχή του κόσμου που ήρθε να παρακολουθήσει τους αγώνες. Ευχαριστούμε τους ιδιοκτήτες του ΤΟP Billiards που βοήθησαν ώστε να είναι αρκετά καλή η διοργάνωση και αναμένουμε το επόμενο πρωτάθλημα”.