Πέμπτη, 25 Απρίλιος 2019 16:07

ΣΤΙΒΟΣ: Πρωτιά στην Τρίπολη ο Παναγιωτόπουλος του Α.Ο. Κυπαρισσίας

Γράφτηκε από τον
ΣΤΙΒΟΣ: Πρωτιά στην Τρίπολη ο Παναγιωτόπουλος του Α.Ο. Κυπαρισσίας

 

Πολύ καλή εμφάνιση που συνοδεύτηκε από χρυσό μετάλλιο πραγματοποίησε ο Βασίλης Παναγιωτόπουλος στο διασυλλογικό πρωτάθλημα στίβου Κ18 και Κ14 που έγινε στην Τρίπολη την περασμένη Κυριακή.

Ο αθλητής του Α.Ο. Κυπαρισσίας κατέκτησε την 1η θέση στους παίδες με νέο ατομικό ρεκόρ 2’:01’’.67. Οπως αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου “ο 15χρονος αθλητής παρότι γυμνάζεται στην Κυπαρισσία σε ανύπαρκτες εγκαταστάσεις στίβου ανήκει ήδη στην ελίτ των ελλήνων εφήβων αθλητών ημιαντοχής και φέτος αναμένεται να πρωταγωνιστήσει στα 600 αλλά και στα 800 μέτρα”.

Επιτυχίες στην Καλαμάτα

Με 13 αθλητές και αθλήτριες συμμετείχε ο Α.Ο. Κυπαρισσίας στους διασυλλογικούς αγώνες στίβου συνθέτων αγωνισμάτων Κ14 του ΣΕΓΑΣ που διεξήχθησαν το Σάββατο 13 Απριλίου στην Καλαμάτα. Οι μικρές του Α.Ο.Κ κέρδισαν με διαφορά τις πρώτες τέσσερεις θέσεις και έδειξαν με τις πολύ καλές επιδόσεις τους ότι αναμένονται στο μέλλον σημαντικές διακρίσεις. Η Βασιλική Ματζούνη κέρδισε τους αγώνες συγκεντρώνοντας τους περισσότερους βαθμούς, ενώ 3η κατετάγη η Ιωάννα Τζόρβα και 4η η Μαριλένα Γεωργομήτρου.