Δευτέρα, 06 Μάιος 2019 19:28

Νέα σειρά μαθημάτων ιστιοπλοΐας από τον ΙΟΝΕ

Γράφτηκε από τον
Νέα σειρά μαθημάτων ιστιοπλοΐας από τον ΙΟΝΕ

 

Νέα σειρά μαθημάτων ιστιοπλοΐας ανοικτής θαλάσσης ξεκινά στη σχολή του Ιστιοπλοϊκού Όμίλου Νοτίου Ελλάδος το Μάιο.

Η σχολή απευθύνεται σε ενήλικες, που μέσα από μία σειρά πρακτικών και θεωρητικών μαθημάτων, θα έχουν την ευκαιρία να διδαχθούν την ναυτική τέχνη και να γνωρίσουν το άθλημα της ιστιοπλοΐας.

Η διδασκόμενη ύλη καλύπτει τις βασικές γνώσεις και όλα τα ζητήματα ασφαλείας που πρέπει να έχει ένας κυβερνήτης ιστιοφόρου σκάφους. Μετά από την επιτυχή παρακολούθηση των μαθημάτων και των τελικών γραπτών εξετάσεων, το πτυχίο ιστιοπλοΐας που απονέμεται είναι διεθνούς ισχύος και καλύπτει ιστιοφόρα μέχρι 20 μέτρα μήκος. Με την ολοκλήρωση της σχολής, οι απόφοιτοι μαθητές θα έχουν την ευκαιρία να παραμείνουν κοντά στην θάλασσα, επανδρώνοντας τα σκάφη του ομίλου και να συμμετάσχουν στις δραστηριότητές του που έχουν προγραμματιστεί για το καλοκαίρι.

Η πρώτη συνάντηση γνωριμίας θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 10 Μαΐου 2019 και ώρα 8 μ.μ. στα γραφεία του Ομίλου στο Διοικητήριο της Μαρίνας Καλαμάτας όπου και θα γνωστοποιηθεί το ακριβές πρόγραμμα μαθημάτων, οι μέρες και ώρες διεξαγωγής τους.

Για περαιτέρω πληροφορίες και εγγραφές παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν τηλεφωνικώς (6932 463281 & 6946 794303) ή μέσω email info@ione.gr. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.