Τετάρτη, 08 Μάιος 2019 15:20

ΤΕΝΙΣ - ΟΑΚ: Υπέρβαση η Παπακωνσταντίνου, με το φαβορί έπαιξε η Ασένοβα στο πανελλήνιο Κ14 στην Ηλιούπολη

Γράφτηκε από τον
ΤΕΝΙΣ - ΟΑΚ: Υπέρβαση η Παπακωνσταντίνου, με το φαβορί έπαιξε η Ασένοβα στο πανελλήνιο Κ14 στην Ηλιούπολη

 

Με την Μαριάννα Παπακωνσταντίνου να κάνει την υπέρβαση και την Γκέρι Ασένοβα να δίνει μάχη απέναντι σε ένα από τα φαβορί, ολοκλήρωσαν την παρουσία τους στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα τένις Κ14 στην Ηλιούπολη, οι δύο τενίστριες του Ομίλου Αντισφαίρισης Καλαμάτας.

Η Μαριάννα Παπακωνσταντίνου, στην πρώτη της χρονιά στην κατηγορία άφησε μεγάλες υποσχέσεις για το μέλλον, καθώς ξεκινώντας από τα προκριματικά πέρασε τρεις γύρους και βρέθηκε στο κυρίως ταμπλό της διοργάνωσης όπου σημείωσε τη μεγαλύτερη νίκη ως τώρα στην καριέρα της, η οποία την έφερε στις “32” του πρωταθλήματος. Συγκεκριμένα, η 13χρονη τενίστρια πέρασε bye στον 1ο γύρο των προκριματικών και στη συνέχεια επιβλήθηκε με 2-0 σετ της Ελπίδας Mαστροπέτρου (ΑΟ Ατλαντίς) και της Αναστασίας Βαρδάκη (ΑΟ Ιωαννίνων).

Στο κυρίως ταμπλό έκανε την υπέρβαση καθώς επικράτησε 2-0 σετ της Σωτηρίας Κάτσαλη (Νο 17 του ταμπλό), η οποία μπήκε στον αγώνα έχοντας τους υπερδιπλάσιους βαθμούς στην γενική βαθμολογία!

Στην φάση των “32” η Παπακωνσταντίνου έπεσε πάνω στο Νο8 της κατάταξης Ελένη Καράνταλη (ΑΟ Τατοΐου) και ηττήθηκε 2-0 σετ. Η Γκέρι Ασένοβα έπαιξε απ’ ευθείας στο κυρίως ταμπλό του πρωταθλήματος, όπου όμως στον πρώτο αγώνα κληρώθηκε απέναντι στο Νο4 του τουρνουά, Άννα Νοβρατίδου (ΑΟΑ Οι Ρακέτες) και παρά την προσπάθειά της ηττήθηκε 2-0 σετ.

Οι δύο τενίστριες του Ο.Α Καλαμάτας αγωνίστηκαν και στο διπλό όπου ηττήθηκαν στον πρώτο γύρο με 2-0 σετ από τις Ευτυχία Σαλτίδου (ΑΣΑ Θεσσαλονίκης)/ Ελένη Παλιούρα (ΑΟΑ Σταυρούπολης Ιφιτος).