Πέμπτη, 09 Μάιος 2019 13:34

Χρυσά Δούσης και Μπέκος σε αγώνα στίβου βετεράνων

Γράφτηκε από τον
Χρυσά Δούσης και Μπέκος σε αγώνα στίβου βετεράνων

 

Οι αθλητές του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας Παναγιώτης Δούσης και Αναστάσιος Μπέκος συμμετείχαν την περασμένη Κυριακή στον αγώνα στίβου που διοργάνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Βετεράνων Αθλητών Στίβου στο γήπεδο του Πανελλήνιου στην Αθήνα.

Οι αγώνες έγιναν προκειμένου να τιμηθούν αθλητές που έχουν φύγει από την ζωή. Ο λόγος για τους Α. Καπόνη, Γ. Μπαμπανιώτη, Α,. Ρουμπάνη, Β. Σακελλαράκη, Ε. Γκούλια, Γ. Αγγλούπα με τον Παναγιώτη Δούση να τονίζει σχετικά: ‘Ο άνθρωπος ακόμη και όταν ξεψυχήσει δεν είναι νεκρός, πεθαίνει μονάχα όταν εκείνους τους οποίους αγάπησε, βοήθησε, τίμησε και δόξασε, τον λησμονήσουν. Μόνο τότε ο άνθρωπος πεθαίνει. Είμαστε αρκετοί παλιοί πρωταθλητές Ελλάδας που μπορούμε να αναπλέουμε, βαδίζουμε, αγωνιζόμαστε και θυμόμαστε όλους εκείνους που δεν είναι πια κοντά μας αλλά έχουν σφραγίσει με τα κατορθώματα τους το μεγαλειώδες Ελληνικό Αθλητικό παρελθόν”.

Οι δύο Μεσσήνιοι αθλητές κατέκτησαν 4 χρυσά μετάλλια στον αγώνα που συμμετείχαν αθλητές από όλη την Ελλάδα.

Ο Δούσης ήταν 1ος στα 1.500 μέτρα και στα 3.000 μέτρα βάδην όπου κατέρριψε το δικό του Βαλκανικό ρεκόρ.

Ο Μπέκος ήταν 1ος στα 100 μέτρα όπου είχε εξαιρετικό χρόνο για την κατηγορία του και επίσης 1ος στα 400 μέτρα. Επόμενος αγώνας είναι το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου που θα γίνει στις 15-16 Ιουνίου στην Καρδίτσα.