Παρασκευή, 10 Μάιος 2019 12:33

ΠΟΛΟ: Στη μάχη της ανόδου στη Χίο ο ΝΟΚ

Γράφτηκε από τον

 

Για τη Χίο αναχώρησε χθες η αποστολή του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας, εκεί όπου από σήμερα έως την Κυριακή θα διεξαχθεί στο Ιωνικό Κολυμβητήριο η β’ φάση του πρωταθλήματος πόλο Β’ εθνικής κατηγορίας ανδρών.

Ο ΝΟΚ θα αντιμετωπίσει κατά σειρά τον Ιωνικό, το Νηρέα Χαλανδρίου, την Ενωση Βροντάδου Χίου και τον Επειό Ηλιδας από την Αμαλιάδα.

Στην τελική φάση θα προκριθούν οι τέσσερις πρώτες ομάδες του βαθμολογικού πίνακα, οι οποίες με τις τέσσερις που θα προκριθούν από τον έτερο όμιλο, θα διεκδικήσουν τα τέσσερα εισιτήρια για την Α2 κατηγορία.

Ο ΝΟΚ θα αγωνιστεί χωρίς άγχος και ότι προκύψει. Οι Στάθης Μπακολιάς και Χριστόφορος Κουνάδης θα στηριχθούν σε 14 συνολικά αθλητές. Η αποστολή έχει ως εξής: Στέλιος Θεοδωρακόπουλος, Βασίλης Τραγγανίδας, Κώστας Καρπέτας, Κώστας Τζούβελης, Νίκος Παναγιώταρος, Σταυρος Βενάρδος, Ιορδάνης Αγγος, Γιώργος Γκούμας, Φίλιππος Μουστάκας, Γιώργος Τσιγώνιας, Αριστοτέλης Κουτσιαλής, Κώστας Μπίρης, Γιάννης Αποστολάκος και Μιχάλης Μακρής. Στην πρεμιέρα ο ΝΟΚ θα αντιμετωπίσει απόψε στις 8 τον Ιωνικό, ενώ μία ώρα νωρίτερα στις 7 μ.μ. θα παίξουν η Προοδευτική Εκπολιτιστική Κοινωνική Ενωση Βροντάδου Χίου με τον Επειό.

Το Σάββατο στις 11 το πρωί ο ΝΟΚ θα δώσει το δεύτερο ματς με το Νηρέα, την Κυριακή στις 11 το πρωί θα παίξει με την ομάδα της Χίου και στις 6 το απόγευμα με τον Επειό.