Παρασκευή, 10 Μάιος 2019 14:59

Α.Σ. ΤΖΟΥΝΤΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Δύο μετάλλια σε τουρνουά στη Βουλγαρία

Γράφτηκε από τον

Με δύο χάλκινα μετάλλια και σημαντικές εμπειρίες επέστρεψε από τη Βουλγαρία ο Αθλητικός Σύλλογος Τζούντο Καλαμάτας.

Ο καλαματιανός σύλλογος έλαβε μέρος σε διεθνές τουρνουά τζούντο, που έγινε στις 4 και 5 Μαΐου στην πόλη Σάμοκοφ, με τη Βασιλική Μαρκάκη και την Αθανασία Πουλοπούλου να ανεβαίνουν ως τρίτες στο βάθρο στην κατηγορία U 18. Οι δύο αθλήτριες πήραν ακόμα την 4η θέση στην κατηγορία U15. Από εκεί και πέρα, ο Τάσος Πουλόπουλος πήρε την 4η θέση στην U8 και ο Γιώργος Καραϊσκος επίσης την 4η θέση στην U12.

Ο προπονητής του Α.Σ. Τζούντο Καλαμάτας Παναγιώτης Μαρκάκης περιγράφοντας τους αγώνες είπε: “ Ήταν ένα τουρνουά υψηλού επιπέδου και απαιτήσεων. Οι αθλητές μας παρ ότι συμμετείχαν για πρώτη φορά σε αγώνες του εξωτερικού. κατάφεραν να διακριθούν.Την πρώτη ημέρα των αγώνων η Μαρκάκη Βασιλική και η Πουλοπούλου Αθανασία στην κατηγορία U15 έφτασαν και οι δύο στον μικρό τελικό, αλλά δεν κατάφεραν να κερδίσουν. Το ίδιο αποτέλεσμα είχαν και ο Πουλόπουλος Τάσος στην κατηγορία U10 και ο Καραϊσκος Γιώργος στην U12. Αν κι έκαναν και αυτοί αρκετές νίκες, έχασαν στον τελικό για το χάλκινο μετάλλιο. Την δεύτερη ημέρα των αγώνων τα δύο κορίτσια του συλλόγου μας Μαρκάκη Βασιλική και Πουλοπούλου Αθανασία ,δοκίμασαν να αγωνισθούν στην κατηγορία U18 δηλαδή νεάνιδες έως 18 ετών. Εκεί έφτασαν στον τελικό για την 3η θέση και  κέρδισαν τις Βουλγάρες ανεβαίνοντας στο βάθρο των χάλκινων μεταλλίων.

Συγχαρητήρια στα 4 παιδιά που αγωνίσθηκαν, αλλά και στους γονείς που συμμετείχαν στην αποστολή”..

Οι προπονήσεις στον .Α.Σ. Τζούντο Καλαμάτας θα συνεχιστούν με εντατικό ρυθμό έως και τον Ιούλιο ενόψει αγώνων και προπονητικών καμπ που ξεκινούν από το τέλος Αυγούστου σε Ελλάδα και Εξωτερικό”.