Τρίτη, 14 Μάιος 2019 14:17

Γιορτή κολύμβησης με 630 αθλητές το "4ο κύπελλο Σπύρος Κοντόπουλος" (φωτό)

Γράφτηκε από τον

 

Για 4η χρονιά ο Ναυτικός Ομιλος Καλαμάτας τίμησε τη μνήμη του Σπύρου Κοντόπουλου, που είχε διατελέσει αντιπρόεδρος στο δ.σ. και έφορος κολύμβησης, διοργανώνοντας διασυλλογικούς κολυμβητικούς αγώνες.

Το κολυμβητήριο της Καλαμάτας γέμισε το Σαββατοκύριακο από δεκάδες “δελφίνια” αγωνιστικών και προαγωνιστικών κατηγοριών, καθώς στο "4ο κύπελλο Σπύρος Κοντόπουλος" συμμετείχαν 630 αθλητές από 24 συλλόγους!

Κάτι που αποτελεί ρεκόρ συμμετοχών σε μια διοργάνωση - γιορτή της κολύμβησης, Δυναμικό “παρών” έδωσε και ο Ναυτικός Ομιλος Καλαμάτας με 80 κολυμβητές, ενώ και ο Αργης συμμετείχε με 48 παιδιά.

Η δράση ξεκίνησε το Σάββατο το πρωί και ολοκληρώθηκε την Κυριακή με την τρίτη και τελευταία αγωνιστική.

Οι αγώνες είχαν έντονο συναγωνισμό, αφού συμμετείχαν αθλητές από κορυφαίους συλλόγους στην Ελλάδα και δεν έλειψαν οι μεσσηνιακές επιτυχίες και τα πολλά μετάλλια.

Εκτός από αγωνιστική επιτυχία, οι αγώνες είχαν και οργανωτική με προπονητές, αθλητές και επισκέπτες να αποχωρούν από τη μεσσηνιακή πρωτεύουσα με τις καλύτερες των εντυπώσεων. Το ραντεβού ανανεώθηκε πλέον για του χρόνο, μιας και το “κύπελλο Σπύρος Κοντόπουλος” έχει γίνει πλέον θεσμός.