Τρίτη, 21 Μάιος 2019 17:29

Ο ΣΔΥΜ στα “Παπαλάμπρεια”

Γράφτηκε από τον

 

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 12 Μαΐου ο 2ος Λαϊκός Αγώνας Δρόμου “Παπαλάμπρεια 2019” στο ιστορικό Ρωμύρι Μεσοποτάμου.

Ο ΣΔΥΜ ήταν παρόν με το 80% των συμμετεχόντων και όπως ήταν αναμενόμενο για το τυπικό της υπόθεσης, αφού μετά το τέλος του αγώνα ακολούθησαν βραβεύσεις, κυριάρχησε στα μετάλλια αφού πήρε τις τρεις πρώτες θέσεις της γενικής κατάταξης στους άντρες και τη πρώτη θέση στις γυναίκες.

Η ανακοίνωση του ΣΔΥΜ αναφέρει: Ένας αγώνας στημένος με αγάπη και μεράκι από ντόπιους και φιλόξενους ανθρώπους των πολιτιστικών συλλόγων των Χωριών Μεσσοποτάμου, Καλοχωρίου και Ρωμυραίων.Ένας αγώνας χωρίς ανταγωνισμό και χρονομετρήσεις, αρκετά όμορφος, αλλά και ιδιαίτερα απαιτητικός, με αρκετό βαθμό δυσκολίας, καθώς είχε αρκετή ανηφόρα με υψομετρική διαφορά τα 244 μέτρα και η μισή διαδρομή κινήθηκε σε χωμάτινο δρόμο.

Συνολικά οι δρομείς έτρεξαν 7,3km, ξεκινώντας από τη πλατεία του Μεσσοποτάμου, πέρασαν το Καλοχώρι και τερμάτισαν στον Άγιο Νικόλαο τον Νέο Εν Βουνένοις, στο παλιό Ρωμύρι.

Η διοργάνωση συνέβαλε τα μέγιστα και πραγματοποίησε έναν όμορφο αγώνα, χωρίς οικονομική επιβάρυνση για τους δρομείς, αλλά και στο τέλος προσφέρθηκε πλούσιο γεύμα στο λαϊκό πανηγύρι που ακολούθησε, διασκεδάζοντας όλους όσους παραβρέθηκαν”.

Ο ΣΔΥΜ συνεχάρη τη διοργάνωση και τα μέλη του συλλόγου που συμμετείχαν στην ανωτέρω εκδήλωση.