Τετάρτη, 22 Μάιος 2019 17:35

ΣΤΙΒΟΣ: Δύο μετάλλια και προκρίσεις για τον Γ.Σ. Ακρίτα 2016 στην Τρίπολη (φωτό)

Γράφτηκε από τον

Στο βάθρο ανέβηκαν η Μαρία Πετεινάρη (3502 συνολικά βαθμοί) και η Βασιλική Πετεινάρη (3312 βαθμοί) στο διασυλλογικό πρωτάθλημα πένταθλου παγκορασίδων Α’ της Ε.Α.Σ. ΣΕΓΑΣ Περιφέρειας Πελοποννήσου, που έγινε την περασμένη Κυριακή στην Τρίπολη.

Οι αθλήτριες του .Γ.Σ. Ακρίτα 2016 κατέκτησαν το αργυρό και χάλκινο μετάλλιο, αντίστοιχα και παράλληλα πήραν την πρόκριση για το πανελλήνιο πρωτάθλημα στη Χαλκίδα. Συμμετείχαν στα 80 μέτρα εμπόδια, μήκος, σφαίρα, ακόντιο και 600 μέτρα. Ακόμα ο καλαματιανός σύλλογος κατέλαβε την 4η θέση στη συνολική κατάταξη στην κατηγορία Κ16, σ’ έναν αγώνα που συγκέντρωσε πολλές και υψηλού επιπέδου συμμετοχές, με τις επτά πρώτες αθλήτριες να πετυχαίνουν το υψηλό όριο πρόκρισης για το πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Τις Μαρία και Βασιλική Πετεινάρη συνόδευσε η προπονήτριά τους Ευαγγελία Ντόλου.

Συμμετοχή και στο φεστιβάλ ρίψεων

Το τμήμα κλασικού αθλητισμού του Γ.Σ. Ακρίτα 2016 έλαβε μέρος το Σάββατο με δύο αθλητές και στο Φεστιβάλ Ρίψεων, που έγινε στην Τρίπολη. Η Ιόλη Καρακαϊδού κατέκτησε την πρώτη θέση στη Σφαιροβολία ΠΚ Β΄ με επίδοση 6,60μ. και συμμετείχε στο δρόμο των 60μ. ΠΚ Β΄

Ο Άλκης Καρακαϊδός συμμετείχε στο δρόμο των 60μ. ΠΠ Β΄. Αξιοσημείωτη είναι και η συμμετοχή του αθλητή του Γ.Σ. Ακρίτα 2016 Αργύρη Δημόπουλου στο δρόμο των 200 μ. στο διασυλλογικό πρωτάθλημα ανδρών γυναικών, που διεξήχθη στην Τρίπολη την Κυριακή. . Ο πρόεδρος του συλλόγου Πέτρος Παπαδόπουλος συνεχάρη θερμά τους αθλητές και τις αθλήτριες για τις επιδόσεις τους, αλλά κυρίως για τη συμμετοχή τους και την προσπάθειά τους.