Παρασκευή, 24 Μάιος 2019 14:45

ΤΕΝΙΣ - ΟΑΚ: Πρωτιά της Χριστοπούλου, 2η η Παπαδοπούλου στο Αργος

Γράφτηκε από τον

 

Με την συμμετοχή 70 παιδιών από ομίλους της Πελοποννήσου πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 11-12 Μαΐου στις εγκαταστάσεις του Athlisis Tennis Club στο Άργος, το Ενωσιακό Προπαιδικό Τουρνουά τένις Juniors για παιδιά κάτω των 10 ετών, με διοργανωτές τον Ομιλο αντισφαίρισης ΡΗΓΑ Αργολίδας και την ΣΤ' Ένωση Σωματείων Αντισφαίρισης Πειλοποννήσου.

Ο ΟΑ Καλαμάτας κυριάρχησε απόλυτα στα κορίτσια κάνοντας το 1-2. Μεγάλη νικήτρια ήταν η Κρίστυ Χριστοπούλου η οποία στον τελικό νίκησε την συναθλήτρια και φίλη της, Νάγια Παπαδοπούλου με 4/1-4/1.

Τα δυο κορίτσια πραγματοποίησαν εξαιρετικές εμφανίσεις καθ΄ όλη την διάρκεια του τουρνουά. Στα ημιτελικά η Κρίστυ Χριστοπούλου νίκησε την Ζωή Σταυροπούλου της ΑΕΚ Τρίπολης με 4/1,4/1 και η Νάγια Παπαδοπούλου νίκησε με 1/4, 4/0 (7/3) την Παναγιώτα Παπαδοπούλου επίσης της ΑΕΚ Τρίπολης.

Οι επιτυχίες του ΟΑ Καλαμάτας συνεχίστηκαν και στο ταμπλό consolation των κοριτσιών όπου η Αγγελική Βρυώνη κατέκτησε την πρώτη θέση και η Αθανασία Λεβεντοπούλου την 3η. Στα αγόρια πήρε μέρος ο Γιώργος Ξάιδος ο οποίος διεκδίκησε την είσοδο στα προημιτελικά και ηττήθηκε στις λεπτομέρειες από τον Μπισιούλη (Αρκαδικός).

Την δεύτερη μέρα του τουρνουά πραγματοποιήθηκαν αγώνες σε Κόκκινο και Πορτοκαλί επίπεδο, όπου τα παιδιά όλων των ομίλων έπαιξαν τένις περίπου 3 ώρες, έκαναν νέους φίλους και παρέλαβαν ένα αναμνηστικό μετάλλιο από τους διοργανωτές. Στα πορτοκαλί συμμετείχε ο Χρήστος Παπαδημητρίου.