Τετάρτη, 05 Ιουνίου 2019 14:37

Δεύτερος ο Κρανιώτης του Ευκλή στο Spetsathlon

Γράφτηκε από τον
Δεύτερος ο Κρανιώτης του Ευκλή στο Spetsathlon

 

Μια ακόμη σημαντική επιτυχία για τον Κωνσταντίνο Κρανιώτη. Αυτή τη φορά ο Καλαματιανός τριαθλητής του Ευκλή Καλαμάτας βρέθηκε το Μάιο στις Σπέτσες για να λάβει μέρος στο Spetsathlon, έναν αγώνα σταθμό για το Ελληνικό Τρίαθλο, που έγινε για 7η συνεχόμενη χρονιά και προσελκύει χιλιάδες αθλητές και πολλούς πρωταθλητές!

Ο Κρανιώτης διάλεξε να συμμετάσχει στην απόσταση sprint, στα αγωνίσματα: Κολύμβηση 750 μ. – ποδηλασία 25 χλμ. – τρέξιμο 5 χλμ., καταλαμβάνοντας μια πάρα πολύ καλή θέση, την 2η στην ηλικιακή του κατηγορία (30 - 34 ετών) με συνολικό χρόνο 1 ώρα 22 λεπτά και 39 δευτερόλεπτα, στην γενική κατάταξη κατέλαβε την 7η θέση !

Συνολικά στην απόσταση sprint συμμετείχαν 178 άτομα.

Ο καλαματιανός τριαθλητής δήλωσε: “Όπως κάθε χρονιά, έτσι και φέτος δυναμικό «παρών» έδωσαν κορυφαίοι πρωταθλητές τριάθλου, κολύμβησης, ποδηλασίας και τρεξίματος.

Ήταν μία πολύπλευρη αθλητική εμπειρία καθώς περιλάμβανε αγωνίσματα για όλα τα γούστα.

Ο αριθμός των συμμετοχών ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, η παρουσία πολλών και σπουδαίων πρωταθλητών, οι εξαιρετικές επιδόσεις αλλά και τα πολλά happenings, επιβεβαίωσαν τον χαρακτηρισμό του Spetsathlon, ως του κορυφαίου ελληνικού αγώνα τριάθλου καθώς περισσότεροι από 1000 αθλητές, έζησαν ένα μοναδικό Σαββατοκύριακο γεμάτο δράση, συγκινήσεις, αλλά και διασκέδαση, για το λόγο αυτό και εγώ είχα φροντίσει να έχω μαζί τους αγαπημένους μου και την οικογένεια μου, για να κάνουν τον αγώνα μου ακόμα πιο ευχάριστο βλέποντας τους να βρίσκονται σε διάφορα σημεία του αγώνα και να με επικροτούν.

Συγχαρητήρια σε όλους τους αγωνιζόμενους και τους διοργανωτές και ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ομάδα του The Camp10 που ήταν μαζί μου στον αγώνα αλλά και καθημερινά στις προπονήσεις μου”.