Πέμπτη, 06 Ιούνιος 2019 12:46

ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ: Πανελλήνιο ανεξάρτητων και βετεράνων στην Καλαμάτα

Γράφτηκε από τον

Το 10ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα πινγκ πονγκ ανεξάρτητων και βετεράνων αθλητών θα διεξαχθεί φέτος στην Καλαμάτα.

Οι αγώνες θα γίνουν το Σαββατοκύριακο 8-9 Ιουνίου στην Τέντα. Πρόκειται για μια διοργάνωση του Πανελλήνιου Ομίλου Φίλων Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης με συνδιοργανωτές τον Δήμο Καλαμάτας και τον ΟΕΑ Καλαμάτας με την υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου υπό την αιγίδα της Ε.Φ.Ο.ΕΠ.Α.

Περίπου 170 αθλητές, οι καλύτεροι σε όλες τις κατηγορίες, θα αναμετρηθούν για το καλύτερο, αλλά και να παίξουν και να γευθούν τη χαρά του αθλήματος που αγαπούν. Μεταξύ τους ορισμένοι θρύλοι του ελληνικού αλλά και ευρωπαϊκού πινγκ πονγκ, όπως οι Ντανιέλ Τσιόκα, Γιάννης Βλοτινός, Γιάννης Κορδούτης, αλλά και οι ομοσπονδιακοί προπονητές Κωνσταντίνος Βατσακλής, Κωνσταντίνος Κωστόπουλος και Σωτήρης Ζηκος.

Δύο ήμερες γεμάτες πινγκ πονγκ που στο τέλος θα ξεχωρίσουν οι καλύτεροι σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες αλλά και οι υπερπρωταθλήτρια ομάδα και η υπερκυπελλούχος ομάδα, μιας και θα αναμετρηθούν οι πρωταθλήτριες και κυπελλούχες ομάδες των περιφερειών της χώρας.

Η Καλαμάτα θα έχει 18 ατομικές συμμετοχές αλλά και την πρωταθλήτρια ομάδα Πελοποννήσου τον Φάρη Καλαμάτας, όπως επίσης τον Ομιλο Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Καλαμάτας στο κυπελλούχων.