Κυριακή, 09 Ιούνιος 2019 14:14

Στις 22-23 Ιουνίου το πανελλήνιο ποδηλασίας

Γράφτηκε από τον

 

Η Κρήτη θα φιλοξενήσει φέτος το πανελλήνιο πρωτάθλημα ποδηλασίας, όπου αναμένεται να έχουμε και Μεσσηνιακές συμμετοχές αθλητών.

Συγκεκριμένα, η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας με τη συνεργασία του Π.Ο. ΤΑΛΩΣ Χανίων, της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων και του Δήμου Καντάνου – Σελίνου, διοργανώνουν στις 22 και 23 Ιουνίου 2019 το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Δρόμου στην κατηγορία Masters Ανδρών και Γυναικών, στις περιοχές Βουκολιές και Παλαιόχωρα Χανίων Κρήτης.

Το Σάββατο θα γίνει ο αγώνας ατομικής χρονομέτρησης 18 χλμ. και την Κυριακή ο αγώνας αντοχής των 93 χλμ. Κάθε σωματείο, μέλος της Ε.Ο. Ποδηλασίας έχει δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες με απεριόριστο αριθμό ποδηλατών - τριών, οι οποίοι είναι αποκλειστικά κάτοχοι δελτίου αθλητικής ιδιότητας Ε.Ο.Π. κατηγορίας Μάστερς Ανδρών και Γυναικών,

θεωρημένο για το 2019. Η ονομαστική δήλωση συμμετοχής πρέπει να αποσταλεί μέχρι και την Παρασκευή 14/06/2019, και ώρα 14:00. Οι αγώνες διεξάγονται με τους Κανονισμούς της Ε.Ο. Ποδηλασίας και ειδικότερα για την ποδηλασία δρόμου. Μετάλλιο και δίπλωμα θα δοθεί στους τρεις πρώτους νικητές κάθε κατηγορίας, στην ατομική χρονομέτρηση και στον αγώνα αντοχής ενώ στον νικητή κάθε αγωνίσματος, θα απονεμηθεί φανέλα του Πρωταθλητή Ελλάδος.

 

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ