Κυριακή, 09 Ιούνιος 2019 15:32

Στις 16-17 Ιουνίου τα Βαλύρεια 2019

Γράφτηκε από τον

 

Στις 16 και 17 Ιουνίου θα πραγματοποιηθούν τα Βαλύρεια 2019.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Αστέρα Γιώργο Φωτεινό και τους συνεργάτες του, ανήμερα της θρησκευτικής εορτής της Αγίας Τριάδος, θα διεξαχθούν οι καθιερωμένοι εδώ και ενάμισι αιώνα αθλητικοί αγώνες με τα εξής αγωνίσματα: Δρόμοι 1500μ., 400μ., 100μ., σακκοδρομίες και ποδηλασία παίδων-εφήβων νεανίδων καθώς και ο Ιθωμαίος Δρόμος Φιλίας 14χ.λ.μ. με αφετηρία την Αρκαδική Πύλη της Αρχαίας Ιθώμης και τερματισμό την πλατεία της Βαλύρας, με την στήριξη του Δήμου Μεσσήνης, του Νησιώτη γυμναστή Χρήστου Παναγιωτόπουλου, του Συνδέσμου Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας, της Τοπικής Κοινότητας Βαλύρας και του Αστέρα Βαλύρας. Τέλος σύμφωνα με τους διοργανωτές στους νικητές και τις νικήτριες των αγώνων θα δοθούν μετάλλια και αναμνηστικά διπλώματα .

Στο μεταξύ, την Κυριακή το βράδυ 16 και την Δευτέρα 17 Ιουνίου με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Πνεύματος και στόχο την οικονομική του ενίσχυση, ο Αστέρας Βαλύρας διοργανώνει μουσικές βραδιές στην πλατεία της Βαλύρας.

Παράλληλα, την Κυριακή 23 Ιουνίου έχει προγραμματιστεί Γενική Συνέλευση των μελών του συλλόγου και μετά τον καθιερωμένο απολογισμό θα διεξαχθούν εκλογές για καινούρια διοίκηση που θα έχει διετή θητεία.

Παρελθόν ο Παπαγεωργίου

Μετά από 25 και πλέον χρόνια στα διοικητικά του Αστέρα Βαλύρας, ο Χρήστος Παπαγεωργίου αποτελεί παρελθόν από υπεύθυνος ενημέρωσης του διοικητικού συμβουλίου της ομάδας.

Ο 64χρονος Ιθωμίτης αθλητικογράφος αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα υγείας το προηγούμενο διάστημα και πήρε αυτή την απόφαση μετά από συστάσεις των γιατρών.