Τρίτη, 11 Ιούνιος 2019 15:59

ΟΜΙΛΟΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Πρώτη θέση στο Βόλο η Παπακωνσταντίνου!

Γράφτηκε από τον

 

Μια ακόμη μεγάλη επιτυχία για την Μαριάννα Παπακωνσταντίνου.

Αυτή τη φορά η η τενίστρια του Ομίλου Αντισφαίρισης Καλαμάτας πραγματοποίησε εκπληκτικές εμφανίσεις και κατέκτησε την πρώτη θέση στο Ε3 open Κ16 που διοργάνωσε το Σαββατοκύριακο στον Βόλο ο ΟΑ Μαγνησίας.

Μάλιστα η 13χρονη καλαματιανή τενίστρια έκανε την υπέρβαση απέναντι σε μεγαλύτερες ηλικιακά αθλήτριες και έφτασε πανάξια στον πρώτο της τίτλο στη σεζόν μετά τις θέσεις στο βάθρο που είχε σε Άργος, Κόρινθο από την αρχή της χρονιάς και την τρομερή πορεία στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα πριν από ένα μήνα στην Ηλιούπολη.

Ήταν η πέμπτη πρωτιά στην καριέρα της Παπακωνσταντίνου σε Ενωσιακά τουρνουά σε όλη την Ελλάδα, επιτυχία που ήρθε μάλιστα χωρίς να χάσει σετ!

Στο γύρο των "16" η Παπακωνσταντίνου επιβλήθηκε 2-0 (6-0, 5-0 εγκ.) της Κωνσταντίνας Συροπούλου (ΣΟΑ Καρδίτσας Φωκιανός) ενώ στον προημιτελικό έκανε την πρώτη μεγάλη υπέρβαση ξεπερνώντας το εμπόδιο της Μελίνας Κατσίφλα (ΑΟ Μαγνησίας), Νο 2 του τουρνουά με 6-3, 6-0.

Γεμάτη αυτοπεποίθηση πλέον μπήκε στον ημιτελικό και απέναντι στη 2η Πανελληνιονίκη Κ14 στα μικτά, Κορνηλία Ρήγα (Φθιωτικός ΑΟ) έκανε σχεδόν αλάνθαστο παιχνίδι και με 6-1, 6-2 πήρε την πρόκριση στον τελικό.

Εκεί αναμετρήθηκε με το Νο1 του τουρνουά Λυδία Πετσούλα (Φοίβος Λάρισας) και με νέα επιβλητική εμφάνιση έφτασε στην πρωτιά με εμφατικό τρόπο 6-3, 6-0!