Πέμπτη, 13 Ιούνιος 2019 16:51

ΤΡΙΑΘΛΟ: Νέα διάκριση για τον Κρανιώτη του Ευκλή

Γράφτηκε από τον

Μια ακόμη σημαντική επιτυχία για τον Κωνσταντίνο Κρανιώτη.

Ο καλαματιανός τριαθλητής του Ευκλή Καλαμάτας έλαβε μέρος στην αθλητική εκδήλωση multisport POROSEA 2019 (τριάθλου, aquathlon, κολύμβησης και δρομικά) που διοργάνωσαν το Σαββατοκύριακο στον Πόρο ο Δήμος Πόρου, το Saronic Triathlon Club και η εταιρεία Whynot.

Ελαβε μέρος στην απόσταση Sprint (κολύμβηση 750 μ. - ποδήλατο 20 χλμ. - τρέξιμο 5 χλμ.) κατακτώντας την 1η θέση στην ηλικιακή του κατηγορία 30 - 34 ετών, με συνολικό χρόνο 1 ώρα, 20 λεπτά και 48 δευτερόλεπτα και την 7η Θέση στη γενική κατάταξη ανάμεσα σε 100 αθλητές που έλαβαν μέρος στην sprint απόσταση.

Ο έμπειρος αθλητής του τριάθλου δήλωσε σχετικά: “ Το φετινό Porosea ήταν αρκετά βελτιωμένο καθώς το κολυμβητικό σκέλος πραγματοποιήθηκε στην παραλία Ασκέλι, μια από τις πιο γραφικές γωνιές του νησιού, με θέα στον Σαρωνικό, το ποδηλατικό σκέλος ήταν περιφερειακά του νησιού, δίνοντας μας έτσι την ευκαιρία να απολαύσουμε όλες τις ομορφιές του νησιού και τέλος το δρομικό κομμάτι ήταν ανάμεσα στα γραφικά καλντερίμια, τα οποία σε έκαναν να ξεχάσεις (όσο μπορούσες δηλαδή) την υπερβολική ζέστη της ημέρας και τις απότομες ανηφορίτσες.

Ήταν ένας δυναμικός αγώνας και συγχαρητήρια στη διοργάνωση η οποία απέδειξε ότι είχε δίκαιο με το σλόγκαν της ''Έλα να πάμε στο νησί'', για να απολαύσουμε γραφικά τοπία, γαλάζια νερά, άθληση, διασκέδαση, εκπλήξεις και πολλά χαμόγελα, με το POROSEA 2019”.