Σάββατο, 15 Ιούνιος 2019 10:36

ΑΙΟΛΟΣ: 12 σκάφη στο ιστιοπλοϊκό τριήμερο “Γεωργίου Ανδρ. Καρέλια”

Γράφτηκε από τον
ΑΙΟΛΟΣ: 12 σκάφη στο ιστιοπλοϊκό τριήμερο “Γεωργίου Ανδρ. Καρέλια”

Για 20η συνεχή χρονιά ο ο Ν.Α.Σ. Καλαμάτας “Αίολος” διοργανώνει ιστιοπλοϊκό τριήμερο για να τιμήσει την μνήμη του δωρητή του Γεωργίου Ανδρ. Καρέλια.

Στους φετινούς αγώνες συμμετέχουν οχτώ ελληνικά σκάφη και τέσσερα υπό ξένη σημαία. Οι αγώνες ξεκινούν σήμερα Σάββατο και θα ολοκληρωθούν τη Δευτέρα. Συγκεκριμένα το απόγευμα του Σαββάτου τα σκάφη θα καταπλεύσουν στην Κορώνη όπου και θα γίνει απονομή των επάθλων του πρώτου σκέλους. Τα πληρώματα θα διανυκτερεύσουν στην Κορώνη. Αύριο Κυριακή στις 12 το μεσημέρι τα σκάφη θα εκκινήσουν με προορισμό την Φοινικούντα, όπου θα γίνει η απονομή του δεύτερου σκέλους και οι συμμετέχοντες θα διανυκτερεύσουν στην Φοινικούντα. Την Δευτέρα το πρωί θα δοθεί εκκίνηση με προορισμό την

Καλαμάτα. Τέλος να σημειωθεί ότι την προσεχή Τετάρτη 19 Ιουνίου στις 9.30 το βράδυ στις εγκαταστάσεις του Αίολου θα γίνει η απονομή των επάθλων στους νικητές του τρίτου σκέλους και της γενικής βαθμολογίας. Αμέσως μετά θα ακολουθήσει δεξίωση για τους συμμετέχοντες και τους καλεσμένους.