Σάββατο, 15 Ιούνιος 2019 12:52

Ο Μεσσήνιος Δ. Δημητρούλιας προπονητής της ομάδας χάντμπολ της ΑΕΚ

Γράφτηκε από τον
Ο Μεσσήνιος Δ. Δημητρούλιας προπονητής της ομάδας χάντμπολ της ΑΕΚ

 

O Μεσσήνιος Δημήτρης Δημητρούλιας είναι ο νέος προπονητής στην ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ.

Τις προηγούμενες μέρες η “Ενωση” ανακοίνωσε την συνεργασία με τον πετυχημένο προπονητή ο οποίος δήλωσε χαρούμενος που από εδώ και στο εξής θα κάθεται στον πάγκο των «κιτρινόμαυρων».

Η σχετική ανακοίνωση:

«Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Δημήτρη Δημητρούλια που αναλαμβάνει προπονητής της ομάδας χάντμπολ. Ο κόουτς Δημητρούλιας αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους γνώστες του αθλήματος με σπουδαία επιτεύγματα και εμπειρία από το εξωτερικό.

Βρέθηκε στο τιμόνι του Διομήδη Άργους από το 2011 έως το 2017, κατακτώντας 1 Challenge Cup (2012) και 2 Πρωταθλήματα Ελλάδος (2012, 2014), πριν αποχωρήσει το καλοκαίρι του 2017 για να αναλάβει την Kaerjeng του Λουξεμβούργου. Επέστρεψε στην Ελλάδα τον Μάρτιο του 2018 για λογαριασμό της γυναικείας ομάδας χάντμπολ του ΠΑΟΚ, κατακτώντας την περασμένη αγωνιστική περίοδο το νταμπλ.

Ο νέος τεχνικός της ΑΕΚ, Δημήτρης Δημητρούλιας, δήλωσε στο handball.aek.gr: “Θα ήθελα αρχικά να ευχαριστήσω τον κ. Παπασταμάτη για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου. Αισθάνομαι έτοιμος να αναλάβω το τμήμα χάντμπολ της ΑΕΚ, καθώς θεωρώ και το μομέντουμ είναι κατάλληλο.

Το επόμενο διάστημα θα δουλέψω πολύ μαζί με τους συνεργάτες μου για το χτίσιμο του ρόστερ. Φυσικά, οι στόχοι στην ΑΕΚ πάντα είναι υψηλοί και με επιμονή και δουλειά θα τους πετύχουμε. Τέλος, θα ήθελα να πω ευχαριστώ και στην προηγούμενη ομάδα μου, τις αθλήτριες μου και τον κ. Χασεκίδη, για την άψογη συνεργασία μας που μας οδήγησαν στο νταμπλ”.