Δευτέρα, 17 Ιούνιος 2019 14:29

“ΒΑΛΥΡΕΙΑ 2019": Σήμερα οι αθλητικοί αγώνες

Γράφτηκε από τον

 

Για μία ακόμα χρονιά θα γίνουν σήμερα Δευτέρα στην Τοπική Κοινότητα Βαλύρας, Δημοτικής Ενότητας Ιθώμης, τα «Βαλύρεια 2019».

Πρόκειται για τις καθιερωμένες πολιτιστικές - αθλητικές εκδηλώσεις, που διοργανώνονται από το Αθλητικό Σωματείο Α.Π.Σ. Βαλύρας και το Σ.Δ.Υ. Μεσσηνίας σε συνεργασία με το πολιτιστικό σύλλογο Θάμυρις και τη Τ.Κ Βαλύρας υπό την αιγίδα και στήριξη του Δήμου Μεσσήνης. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τα εξής αγωνίσματα: Δρόμοι 1500μ., 400μ., 100μ., σακκοδρομίες και ποδηλασία παίδων-εφήβων νεανίδων καθώς και ο Ιθωμαίος Δρόμος Φιλίας 14χ.λ.μ. με αφετηρία την Αρκαδική Πύλη της Αρχαίας Ιθώμης και τερματισμό την πλατεία της Βαλύρας. Oι αθλητές θα μπορούν να παραλαμβάνουν τους αριθμούς από τις 4 έως τις 6 μ.μ. στην κεντρική πλατεία Βαλύρας. Ο Δρόμος Θυσίας θα ξεκινήσει στις 6.30 μ.μ. και οι υπόλοιποι αγώνες στις 7.30 μ.μ., ενώ η τελετή απονομής των επάθλων θα γίνει στις 8.30 το βράδυ στην πλατεία της Βαλύρας.

Να σημειωθεί ότι με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Πνεύματος και με στόχο την οικονομική του ενίσχυση, ο Αστέρας Βαλύρας διοργανώνει μουσικές βραδιές στην πλατεία της Βαλύρας την Κυριακή 16 και τη Δευτέρα 17 Ιουνίου.