Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2019 14:59

ΡΥΘΜΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ: Πρωτιά και πρόκριση για τη Νίκη Καλαμάτας στην Πάτρα!

Γράφτηκε από τον
ΡΥΘΜΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ: Πρωτιά και πρόκριση για τη Νίκη Καλαμάτας στην Πάτρα!

Την πρώτη θέση στο Σύνθετο Ομαδικό με 143.100 βαθμούς κατέκτησε η Νίκη Καλαμάτας στην Προκριματική φάση ρυθμικής γυμναστικής Δ´ Κατηγορίας (Παγκορασίδων) της Γ´ περιφέρειας που έγινε στις 16 Ιουνίου στο ΠΕΑΚ (Κουκούλι ) στην Πάτρα.

Ετσι όλη η ομάδα πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος, που θα γίνει 21 με 23 Ιουνίου στο στάδιο "Σοφία Μπεφόν" στο Παλαιό Φάληρο.

Μια μεγάλη επιτυχία για τον καλαματιανό σύλλογο, ο οποίος θα επιδιώξει το καλύτερο και στον τελικό. Η διοίκηση με ανακοίνωσή της συνεχάρη όλες τις αθλήτριες και το προπονητικό τιμ, ενώ ευχαρίστησε και την ελληνική εταιρία KYANA για το υπέροχο μπλουζάκι που έκανε χορηγία στην ομάδα.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα στην Πάτρα έχουν ως εξής:

Νεφέλη Καλύβα: 2η θέση Σύνθετο Ατομικό επίπεδο Α. Ελένη Σπαράγγη: 1η θέση Σύνθετο Ατομικό επίπεδο Β. Κωνσταντίνα Φωτοπούλου: 3η θέση Σύνθετο Ατομικό επίπεδο Β. Μαρία – Ιωάννα Ανδρικάκη: 5η θέση Σύνθετο Ατομικό επίπεδο Β Ζωή -Χριστίνα Πέικου: 18η θέση Σύνθετο Ατομικό επίπεδο Β(2 όργανα). Σοφία Νίκα: 21η θέση Σύνθετο Ατομικό επίπεδο Β(2 όργανα).