Παρασκευή, 05 Ιούλιος 2019 15:36

Ολοκληρώθηκε το τουρνουά του Ομίλου Αντισφαίρισης Μεσσήνης (φωτό)

Γράφτηκε από τον

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Τετάρτη το 4ο εαρινό messinitennisopen 2019 του Ομίλου Αντισφαίρισης Μεσσήνης.

Στο τουρνουά συμμετείχαν 62 αθλητές και αθλήτριες από Μεσσηνία, Αρκαδία, Λακωνία σε κατηγορίες επιπέδων μονού ανδρών και γυναικών και 40 αθλητές σε κατηγορίες διπλού ανδρών-μικτά

Στην 1η κατηγορία Ανδρών, νικητής ο Toderica Joan, που επιβλήθηκε μετά από ένα δυνατό και αμφίρροπο παιχνίδι του Στάθη Χρήσιμου. Οι φιναλίστ είχαν αποκλείσει στον ημιτελικό τον Κώστα Κωνστάνταρο και Δημήτρη Δουκουμόπουλο αντίστοιχα.

Στις γυναίκες, στην 1η κατηγορία, την 1η θέση στο τελικό κατέκτησε η Καλαματιανή οδοντίατρος Ελενα Δούκα που κέρδισε δύσκολα την Αννα Προδρόμου της ΑΕΚ Τρίπολης 1-6/6-1/7-6. Στο ημιτελικό η νικήτρια είχε αποκλείσει τη Σταυρούλα Ανδριανοπούλου η οποία και κατέκτησε την 3η Θέση.

Στην 2η κατηγορία Ανδρών, νικητής μετά από ένα αρκετά όμορφο και δυνατό παιχνίδι ήταν ο Φώτης Φωτεινόπουλος ο οποίος κέρδισε στον τελικό τον Τριπολιτσιώτη Γιάννη Αργυρόπουλο με 6-2/3-6/6-1, 3η θέση ο Σπύρος Χριστόπουλος και Άρης Παπαγιανόπουλος.

Στην 3η κατηγορία Ανδρών, νικητής ο Δημήτρης Μουστάκας ο οποίος κέρδισε στον τελικό τον Γιάννη Δημητρόπουλο από την Τρίπολη με 6_3/6_3. Την 3η θέση κατέλαβαν οι Γιαννέτσος Βασίλης (Μεσσήνη) και Μπαζιώτης Γιάννης (Καλαμάτα).

Στην 2η κατηγορία Γυναικών, νικήτρια η Μαρία Μπάμπη με 2η την Έφη Κουτσουμπού και 3η την Ιωάννα Πλεμμένου.

Στα διπλά ανδρών, νικητές ήταν το ζευγάρι Arlotta fabrizio/Ζαχαρέας Παναγιώτης που κέρδισαν στον μεγάλο τελικό τους Φωτεινόπουλου Φωτη/Φωτεινόπουλου Παναγιώτη 6-1/7-5. 3η θέση Δρακόπουλος Βασίλης/Περικλής Καλοφωλιάς και Σταυριανέας Πάνος/Ξυθάλης .

Τέλος στη κατηγορία διπλά μικτά, νικητές το ζευγάρι Φώτης Φωτεινόπουλος/Γκερυ Ασένοβα και 2η θέση το ζευγάρι Διονύσης Λαμπρόπουλος/Τόνια Σαρρή.

Ο σύλλογος της Μεσσήνης ευχαρίστησε τους αθλητές για την συμμετοχή τους, όπως και τους χορηγούς που βοήθησαν στην ομαλή διεξαγωγή των αγώνων.