Τους αντιπάλους του στην τελική φάση του πρωταθλήματος της Γ’ εθνικής πόλο ανδρών έμαθε χθες ο Αργης Καλαμάτας, μετά την κλήρωση που έγινε στα γραφεία της κολυμβητικής ομοσπονδίας.
Ο καλαματιανός σύλλογος τοποθετήθηκε στον Α’ όμιλο μαζί με τους: ΝΟ Ναυπλίου, ΑΟ Πετρούπολης, ΚΟ Πεντέλης και Τρίτων Αμαρουσίου.
Στον Β’ όμιλος είναι οι εξής ομάδες: Νηρέας Λαμίας, Μακεδονικός, Πύρρος Ιωαννίνων, ΣΑΠΚ Νεάπολης, ΑΟ Καστέλας.
Η τελική φάση του πρωταθλήματος της Γ’ εθνικής πόλο ανδρών θα διεξαχθεί στις 26-28 Ιουλίου στο κολυμβητήριο της Πεντέλης.
Να σημειωθεί πως στη Β’ εθνική κατηγορία θα ανέβουν οι τέσσερις πρώτες ομάδες της τελικής κατάταξης. Ο Αργης θα προσπαθήσει να καταλάβει μια από τις προνομιούχες θέσεις και να πάρει το εισιτήριο για την παραπάνω κατηγορία.
